team oostvoorne
AniCura Dierenkliniek Het Overbosch

Uw dierenarts in Oostvoorne

Telefoon Openingstijden van vandaag
10:00 - 13:00

Spoed dierenarts nodig? Bel bovenstaand nummer of ga naar: spoed

De dierenartsen van AniCura in Oostvoorne

Bij de AniCura in Oostvoorne bent u van harte welkom met uw dier. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen luistert naar u en denkt met u mee. Maak wel altijd even een afspraak.

Meer over ons

Een hele fijne praktijk met hele lieve assistentes en de Dokter was ook super. Kon gelijk terecht ondanks het sluitingstijd was echt super behandeld.

Barbera Lees meer reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws

Dierenkliniek AniCura Oostvoorne

Dierenkliniek AniCura Oostvoorne aan de Heveringseweg is onderdeel van AniCura Het Overbosch. Door nauwe samenwerking met de dierenartsen van de andere vier locaties, verhogen we de kwaliteit van de dierzorg en kunnen we uw dier nog beter helpen.

Klantvriendelijkheid en service van dierenartsen

Het team van dierenartsen en paraveterinairen van dierenkliniek AniCura in Oostvoorne hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een onderzoek, behandeling en de nazorg.

Alle gemakken van dierenkliniek AniCura Oostvoorne

De AniCura dierenkliniek in Oostvoorne is de hoofdlocatie van AniCura Het Overbosch. Deze dierenkliniek is van alle moderne apparatuur voorzien, zoals een eigen laboratorium, een röntgen- en echoapparaat en een aparte tandheelkunde kamer.

Wilt u een kijkje nemen, of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!