dierenarts met hond in de gang

AniCura’s nieuwste locatie in Hellevoetsluis

Dierenkliniek Hellevoetsluis sluit zich per 1 januari 2021 aan bij AniCura’s grote internationale netwerk van dierenklinieken. Vanaf deze datum heet de kliniek: AniCura Hellevoetsluis.

Vertrouwde dierenarts in Hellevoetsluis

Voor de dieren en hun baasjes verandert er op het oog niet veel. Zij kunnen gewoon terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan de Rijksstraatweg 85. De kliniek krijgt een nieuwe naam en een wat ander uiterlijk, namelijk in de kleuren en huisstijl van AniCura. Dat geldt ook voor de kleding van de dierenartsen en paraveterinairen. De grootste verandering vindt plaats achter de schermen, in de ontwikkeling van de kennis van het team, de werkwijzen en de apparatuur.

Dierenzorg van hoge kwaliteit staat voorop

Met hetzelfde team van dierenartsen en paraveterinairen blijven zij dierenzorg geven van hoge kwaliteit. Dat doen zij bijvoorbeeld door dagelijks met elkaar patiëntenoverleg te voeren. Tijdens het patiëntenoverleg bespreekt het team de lopende behandelingen, uitslagen en resultaten van aanvullend onderzoek en behandeladviezen. Door ervaringen en kennis uit te wisselen blijven de dierenartsen en paraveterinairen doorleren en groeien.

De kliniek behoudt ook de persoonlijke zorg die u van hen gewend bent onder de vlag van AniCura. Samen met u maken we een behandelplan op maat, speciaal afgestemd op uw dier.

Samen met AniCura Dierenkliniek Het Overbosch

AniCura Hellevoetsluis gaat onderdeel zijn van de kliniek groep: AniCura Het Overbosch. Onder de leiding van praktijkmanager Maartje Steendam, heeft AniCura Dierenkliniek Het Overbosch naast Hellevoetsluis ook locaties in Oostvoorne, Rozenburg en Stellendam.

Maartje Steendam: ''Door samen verder te gaan, kunnen we nóg beter dieren helpen. Samen hebben we namelijk meer kennis, middelen en voorzieningen in huis om uw dier te helpen. Alle locaties van AniCura Het Overbosch zijn volledig ingericht met een röntgenapparaat, opnameruimte, een eigen laboratorium en moderne spreek- en operatiekamers.''