Onze nieuwe naam: AniCura Harderwijk

Zoals u ziet op deze website zijn we van naam veranderd. Lees hier meer over onze samenwerking met AniCura.

Al bijna vier jaar geleden hebben wij ons aangesloten bij AniCura, een samenwerkingsverband van dierenklinieken door heel Europa. De afgelopen jaren hebben we deze samenwerking kunnen aftasten en wij zijn hier zo enthousiast en tevreden over dat wij ook onder de naam AniCura verdergaan.

De nieuwe naam van onze kliniek is zoals u ziet AniCura Ermelo / Harderwijk. Voor u en uw huisdier verandert er verder niets. Na deze naamswijziging staan uw vertrouwde dierenartsen en paraveterinairen ook gewoon voor u en uw huisdier klaar!

Waarom hebben we destijds gekozen voor aansluiting bij AniCura?

AniCura is in 2011 ontstaan in Scandinavië en breidde zich in de jaren daarna steeds verder uit in Europa, zo ook in Nederland. AniCura bleek dezelfde normen en waarden als Sterkliniek te hanteren en dezelfde doelen na te streven. Het belangrijkste punt hierbij, waar wij ons als Sterkliniek echt in herkennen, is: continu streven naar verbetering van de kwaliteit en van de zorg voor uw dier.

Daarom was de keuze voor ons en vele andere Sterklinieken vier jaar geleden snel gemaakt en sloten we ons aan bij dit samenwerkingsverband.

Als onderdeel van AniCura hebben onze dierenartsen makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Ook wordt er binnen AniCura nauw samengewerkt met specialisten die als het nodig is meedenken voor de beste behandeling van uw dier.

Daarnaast is AniCura ook met het kwaliteitssysteem van Sterkliniek gaan werken, een erg belangrijk punt voor ons. Onder ons kwaliteitssyteem vallen onder andere regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus ook als onderdeel van AniCura hebben wij altijd diergeneeskundige zorg van hoog niveau kunnen bieden en zullen dit in de toekomst ook altijd blijven bieden!

Samen met alle aangesloten klinieken van AniCura zullen wij blijven werken aan de diergeneeskunde van de toekomst.

Heeft u vragen? Laat het ons weten, we vertellen u er graag meer over.