Bob Carrière - dierenarts

Senior Dierenarts, Praktijkmanager

Werkzaam in ons team sinds:
1988

Speciale interesses: 
Orthopedie, diervoeding en management

Waarom ben je dierenarts geworden?
Medische interesse en liefde voor dieren

Wat is je doel met elke patiënt?
Levenskwaliteit verbeteren

Wie zijn jouw gezinsleden?
Dr. Martine en Mack (hond)

Wat betekent Mack voor jou?
Heerlijk gezelschap!

Heb je een levensmotto?
Een dag zonder hond is een dag niet geleefd.

Over Bob Carrière:

Bob is zijn werk gestart als chirurg en al snel kwam de interesse voor de orthopedische chirurgie. Na 33 jaar als veterinair orthopedisch chirurg te hebben gewerkt is het tijd voor een andere invulling van de werkzaamheden. Het klinisch werk omvat nu het advies geven aan huisdiereigenaren met complexe orthopedische en/of chirurgische vraagstukken.

Door de samenwerking met verschillende orthopedisch veterinair specialisten is er altijd een goede oplossing voorhanden.
De meer dan 30 jaar ervaring maken het wat gemakkelijker om complexe gevallen te doorgronden en zo de dieren een kans te geven op een betere levenskwaliteit.

Andere werkzaamheden

Verder is Bob actief als manager van de AniCura klinieken in Ermelo en Harderwijk. Op het hoofkantoor van AniCura Nederland maakt hij onderdeel uit van een team dat diergeneeskunde op een hoger peil wil brengen met kwaliteit en hoge investeringen in medewerkers en de modernste apparatuur als uitgangspunt.

Al vele jaren is Bob ook op het hoogste veterinaire bestuursniveau in Brussel actief en vertegenwoordigt samen met zijn bestuursgenoten van de UEVP alle praktiserend dierenartsen in Europa.