Contact

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Openingstijden

Werkdagen

  • 08:00 - 20:00

Zaterdag

  • 10:00 - 17:00
Adres

Bedrijfsweg 2

1613 DX Grootebroek

Routebeschrijving

Openingstijden van onze andere locatie

Bekijk ook de openingstijden voor onze andere locatie: AniCura Hoorn-Risdam.

Nieuwe klant: €5,- korting

Schrijf u online in. Ga naar: Inschrijfformulier

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak. Wij doen ons best om u dezelfde dag nog in te plannen. Als u ’s ochtends belt, lukt dat ook bijna altijd. Mocht er geen plek meer zijn en wilt u die dag nog langskomen, dan is er misschien een mogelijkheid in onze locatie in Hoorn.

Voorkom onnodige kosten en meld op tijd af voor een afspraak

Heeft u met uw dier een afspraak bij ons voor een consult of operatie, en kan u toch niet komen? Meld u dan zo vroeg mogelijk telefonisch bij ons af. Als u zich niet ruim van tevoren afmeldt, moeten we helaas het volle tarief voor een consult of €100,- voor een operatie bij u in rekening brengen.

Heeft u zelf klachten die passen bij Corona, of bent u ziek? Probeer iemand anders te regelen die uw dier kan brengen. Lukt dit niet, bel ons dan ruim op tijd voor het maken van een nieuwe afspraak. Lees ook: onze maatregelen.

Afrekenen na behandeling

U rekent direct na de behandeling contant of per pin af, tenzij hier met de behandelend dierenarts andere afspraken over gemaakt zijn.

Niet op afspraak zonder 

Spoed dierenarts buiten openingstijden

Bel naar: 0228 - 515 196. U wordt dan direct doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenkliniek in de regio. Van maandag t/m zaterdag tot 22:00 uur en op zondag tussen 12:00 en 18:00 uur werken wij samen met andere klinieken in de regio. Zo kunnen wij uw dier snel behandelen. Als u buiten deze tijden om belt, wordt u doorverwezen naar het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. 

Bestellen voeding of medicijnen

Ga naar: Bestelformulier

Klacht of feedback?

Is er iets niet naar wens gelopen, of heeft u feedback voor ons? Bel ons of vul ons klachtenformulier in. 

AniCura West-Friesland - locatie Grootebroek-Stede Broec op de kaart!