Contact

Telefoon Openingstijden van vandaag
10:00 - 17:00

Openingstijden

Werkdagen

  • 08:00 - 20:00

Zaterdag

  • 10:00 - 17:00
Adres

Bedrijfsweg 2

1613 DX Grootebroek

Routebeschrijving

Openingstijden van onze andere locatie

Bekijk ook de openingstijden voor onze andere locatie: AniCura Hoorn-Risdam.

Nieuwe klant: €5,- korting

Schrijf u online in. Ga naar: Inschrijfformulier

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak. Wij doen ons best om u dezelfde dag nog in te plannen. Als u ’s ochtends belt, lukt dat ook bijna altijd. Mocht er geen plek meer zijn en wilt u die dag nog langskomen, dan is er misschien een mogelijkheid in onze locatie in Hoorn.

Voorkom onnodige kosten en meld op tijd af voor een afspraak

Heeft u met uw dier een afspraak bij ons voor een consult of operatie, en kan u toch niet komen? Meld u dan zo vroeg mogelijk telefonisch bij ons af. Als u zich niet ruim van tevoren afmeldt, moeten we helaas het volle tarief voor een consult of €100,- voor een operatie bij u in rekening brengen.

Heeft u zelf klachten die passen bij Corona, of bent u ziek? Probeer iemand anders te regelen die uw dier kan brengen. Lukt dit niet, bel ons dan ruim op tijd voor het maken van een nieuwe afspraak. Lees ook: onze maatregelen.

Afrekenen na behandeling

U rekent direct na de behandeling contant of per pin af, tenzij hier met de behandelend dierenarts andere afspraken over gemaakt zijn.

Spoed dierenarts buiten openingstijden

Bel naar: 0228 - 515 196. U wordt dan direct doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenkliniek in de regio. Van maandag t/m zaterdag tot 22:00 uur en op zondag tussen 12:00 en 18:00 uur werken wij samen met andere klinieken in de regio. Zo kunnen wij uw dier snel behandelen. Als u buiten deze tijden om belt, wordt u doorverwezen naar het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. 

Bestellen voeding of medicijnen

Ga naar: Bestelformulier

Klacht of feedback?

Is er iets niet naar wens gelopen, of heeft u feedback voor ons? Bel ons of vul ons klachtenformulier in. 

AniCura West-Friesland - locatie Grootebroek-Stede Broec op de kaart!