AniPlan: bescherm uw dier tegen parasieten en ziekte

U wilt het beste voor uw huisdier. Met veel liefde en de juiste verzorging hoopt u dat uw dier een fijn leven heeft. Met AniPlan kunt u uw dier eenvoudig beschermen tegen vervelende parasieten en ziekte.

Grootebroek

Bedrijfsweg 2 1613 DX Grootebroek
Routebeschrijving 0228 - 515 196

 

SterPlan wordt binnenkort AniPlan

Op dit moment biedt onze kliniek SterPlan aan. Dit wordt binnenkort AniPlan. Tot deze wijziging zijn de voorwaarden van SterPlan geldig, zie: SterPlan.

Meer weten over SterPlan en uw voorwaarden? Neem contact met ons op. 

Over AniPlan bij onze kliniek

Meer lezen over AniPlan? Lees hieronder verder. We laten u weten wanneer dit via onze kliniek aangeboden wordt, en onder welke voorwaarden. 

Wat is AniPlan?

AniPlan® is een pakket aan preventieve zorg voor uw hond, kat of konijn dat u per jaar afneemt bij uw AniCura dierenarts. Met een vast bedrag per maand weet u zeker dat uw huisdier het gehele jaar de juiste vaccinaties, ontworming van uw hond of kat en vlooien- en tekenbestrijding krijgt. 

Als het weer tijd hiervoor is krijgt u van ons een herinnering, wel zo makkelijk. En door regelmatige controles van bijvoorbeeld het gewicht van uw dier, de gezondheidscheck houden we uw dier goed in de gaten. Zo houden we samen uw dier gezond!

‘’Ik weet dat ontwormen belangrijk is, maar toch vergat ik het steeds. Met AniPlan krijg ik handige herinneringen. En mijn hond wordt elk jaar goed nagekeken."

Wat krijgt mijn dier met AniPlan?

Met het pakket van AniPlan krijgt uw hond, kat of konijn de volgende preventieve zorg:

Daarnaast krijgt u voordeel op bijvoorbeeld voeding of behandelingen. Vraag ernaar bij uw kliniek.

AniPlan Pluspakket voor uitgebreide gezondheidscheck

Is uw hond of kat al wat ouder, of heeft uw dier een afwijking waardoor regelmatige controle nodig is? Dan raden wij aan om jaarlijks een bloedonderzoek te doen bij uw dier. Ook dit is verkrijgbaar binnen AniPlan, via het AniPlan Pluspakket.

Waarom kiezen voor AniPlan?

Duizenden van onze klanten kiezen voor AniPlan en daarmee voor de beste bescherming tegen pijn en ziekte bij hun huisdier. Waarom is AniPlan een goede keuze voor úw dier?

1. Ontdek op tijd gezondheidsproblemen met de gezondheidscontrole

Wist u dat huisdieren meesters zijn in het verbergen van pijn? Als baasje is het daarom helaas vaak moeilijk te zien of uw dier ergens last van heeft. Door de jaarlijkse controle ontdekken we op tijd ziektes en aandoeningen, en kunnen we vaak nog meer voor uw dier doen. Door er vroeg bij te zijn, zijn de behandelkosten vaak ook een stuk lager.

We zien verder dat de jaarlijkse gezondheidscontroles vaak vergeten worden. Met AniPlan krijgt u van ons een herinnering voor de controle en betaalt u hiervoor ook nog eens een lagere prijs.

2. Bescherm uw dier tegen ziekte door geen vaccinatie meer over te slaan

Met op tijd vaccineren beschermt u uw dier tegen ernstige ziektes. Ziektes waar uw dier zelfs aan kan overlijden. Sommige van deze ziektes kunnen ook overgedragen worden op mensen, zoals de ziekte van Weil. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Met AniPlan weet u zeker dat uw dier alle vaccinaties op tijd krijgt en zo beschermd is. 

3. Gemak: herinneringen voor het ontvlooien en ontwormen

Het ontwormen en ontvlooien van het huisdier worden vaak vergeten. Toch is dit heel belangrijk om ziekte en ongemak te voorkomen, óók bij binnenkatten. Wist u bijvoorbeeld dat:

Om te voorkomen dat u het vergeet, krijgt u elke drie maanden per e-mail van ons een uitnodiging om de middelen te komen ophalen in de kliniek. Ook laten wij weten wanneer de middelen gegeven moeten worden.

4. Korting op de middelen tegen vlooien, wormen en teken

Met het gezondheidplan AniPlan krijgt u de beste middelen voor uw dier met korting. De kosten van de middelen betaalt u via het pakket van AniPlan.

Maar mijn dier is toch gezond?

Daar zijn we heel blij mee! Samen met u willen we er alles aan doen om uw dier ook gezond te houden. Met de jaarlijkse gezondheidscontroles kunnen we eventuele ziekte en pijn zo vroeg mogelijk ontdekken. In een vroeg stadium is er aan behandeling vaak meer mogelijk, en zijn de kosten voor de behandeling ook vaak lager.

Toch zien we dat veel baasjes de jaarlijkse gezondheidscontroles vergeten. Heel begrijpelijk, het leven kan soms druk zijn. Met AniPlan krijgt u voor de preventieve zorg van uw dierenarts van ons een herinnering, zodat u het nooit meer hoeft te vergeten.

Is AniPlan een verzekering?

AniPlan is geen verzekering en vervangt deze ook niet. Met een verzekering worden de zorgkosten vergoed bij een ongeval of ziekte. Binnen het AniPlan is alleen de preventieve zorg gedekt. Bij AniPlan weet u – anders dan bij een verzekering – precies voor welke zorg u betaalt.

Wilt u er zeker van zijn dat u nooit voor onverwachte zorgkosten komt te staan? Dan heeft u naast AniPlan een dierenverzekering nodig.

Het kan wel zijn dat uw verzekeraar een deel van de kosten voor AniPlan vergoedt. Hieronder bij kosten leest u daar meer over.

Kosten van AniPlan

U betaalt een vast bedrag per maand. De eerste maand betaalt u in de kliniek, daarna betaalt u via een automatische incasso. De kosten verschillen per dier en pakket. Neem voor de kosten en uw voordeel contact op met uw kliniek.

Meld u nu aan voor AniPlan

Wilt u uw dier ook gezond houden? Meld uw dier eenvoudig aan voor AniPlan via uw AniCura kliniek. U sluit een AniPlan gezondheidsplan af voor één jaar. Na dit jaar kunt u het plan gemakkelijk per jaar opzeggen. Neem hiervoor contact op met uw kliniek.

Grootebroek

Bedrijfsweg 2 1613 DX Grootebroek
Routebeschrijving 0228 - 515 196