Dierenarts Grootebroek hond
AniCura West-Friesland in Grootebroek

Dé dierenartsen van Grootebroek-Stede Broec

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

LET OP: vanaf 1 oktober zijn bij ons mondkapjes verplicht.

Spoed dierenarts gezocht? Bel ons!

AniCura West-Friesland in Grootebroek - voorheen Sterkliniek West-Friesland in Grootebroek

Van inenting, laparoscopische sterilisatie tot gebitsreiniging: het hechte en deskundige team van AniCura West-Friesland staat voor uw dier en u klaar. We gaan met een breed aanbod aan bijzondere operaties en behandelingen net een stapje verder dan de gewone dierenarts. Maak altijd even een afspraak. U vindt ons ook in Hoorn-Risdam.

Over AniCura West-Friesland

Professioneel en behulpzaam. Alles wat je mag verwachten van een dierenarts.

Bart

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

AniCura West-Friesland in Grootebroek-Stede Broec

Al ruim 40 jaar staan de dierenartsen en paraveterinairen uit de dierenklinieken West-Friesland voor u klaar. Wij hebben een groot aanbod van behandelingen en operaties met daarachter ervaren dierenartsen. Samen met u gaan we graag op zoek naar de behandeling die het best bij uw huisdier past. 

Voorheen Sterkliniek Dierenartsen West-Friesland

AniCura West-Friesland in Grootebroek was voorheen onderdeel van Sterkliniek Dierenartsen West-Friesland. Nu zijn we aangesloten bij het AniCura netwerk. Dit houdt in dat wij als onderdeel van AniCura nu kunnen samenwerken met meer dan 70 klinieken in Nederland. Dierenartsen met expertise en specialisten vergroten de kennis binnen dit netwerk. 

Laparoscopisch steriliseren

Inmiddels is het een bekend begrip: Sterilisatie. Maar dat is niet altijd zo geweest. AniCura West-Friesland was een van de eerste klinieken in Nederland die deze veel vriendelijkere manier van steriliseren uitvoerde. Vandaag de dag kunnen we dus zeker zeggen hier expertise in te hebben. Wij leiden regelmatig andere dierenartsen op om deze techniek te beheersen. Zoverbeterend we samen de zorg voor huisdieren. 

Meer dan een gewone dierenarts

AniCura West-Friesland in Grootebroek is een kliniek die is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Denk hierbij aan digitale röntgen, echografie en bloed- en urineanalyse apparatuur. Wij hebben ook operatiekamers met hart- en narcosebewaking en beademing.  

Met deze nieuwe techniek kunnen wij meer bieden dan een gewone dierenarts. Naast de reguliere zorg bieden wij onder andere ook knie-operaties, TPLOheupoperaties of behandeling bij patella luxaties