Informatieavonden

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkomen begint met goede voorlichting. Daarom organiseren wij verschillende informatieavonden per jaar.

Vuurwerkangst informatieavond

Wekenlang wordt uw huisdier onverwachts geconfronteerd met geknal, lichtflitsen en vreemde geuren. Terechte redenen om bang te worden of in paniek te raken. Gelukkig kunt u als eigenaar wonderen verrichten om de angst van uw dier te verminderen of niet te laten ontstaan. Hieronder volgen tips die u en vooral uw huisdier kunnen helpen om vuurwerkangst te helpen voorkomen of om te helpen verminderen.

Allereerst is het belangrijk om bewust te worden van de stresssignalen die uw huisdier geeft. Herken ze op tijd zodat u tijdig kunt ingrijpen.

Heeft uw huisdier last van vuurwerkangst, of wilt u proberen vuurwerkangst bij uw jonge dier proberen te voorkomen? Onze dierenarts Lenny helpt u er graag bij via een online informatieavond.

Enkele onderwerpen die besproken zullen worden zijn:

De eerste online-training is inmiddels gegeven en de deelnemers waren erg enthousiast.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina, bel naar 0341 - 55 33 25 of mail naar ermelo@anicura.nl.

Op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u een aantal dagen voor de avond een bevestiging met een uitleg hoe u deel kunt nemen via Microsoft Teams. 

EHBO informatieavond

Een avond boordevol praktische informatie! De eerste helft van de avond is gevuld met theorie. Bijvoorbeeld hoe u spoedgevallen herkent en wat u gelijk kunt doen om uw dier te helpen. Denk bijvoorbeeld aan shock, een epileptiforme aanval, botbreuk, hartstilstand, wonden, een allergische reactie, vergiftiging en zo meer. 

Na de theorie gaat u zelf aan de slag. U leert en past toe hoe u een dier hartmassage moet geven, mond op neus beademing, verbanden aanleggen om maar een paar voorbeelden te noemen.

Een zeer interessante en erg leuke avond!

Om alle theorie en praktijkvaardigheden thuis nog eens door te nemen ontvangt u na afloop een goodiebag!

Deelname aan deze avond kost slechts €5,- per persoon. Ook als u (nog) geen cliënt bent kunt u zich aanmelden voor deze informatieavond.

I.v.m. de aangescherpte regels voor samenkomsten is er nog geen datum voor de EBHO-avond bekend.

Toch interesse? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en wij nemen contact met u op zodra de nieuwe datum bekend is.

Locatie: Gelreweg 39, Harderwijk

Ontvangst 19:45 uur

Start: 20:00 uur

Afhankelijk van de interactie met de groep duurt de avond ongeveer 2 uur.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.

Dat kan door te bellen met onze kliniek op 0341 - 55 33 25 of loop even binnen bij onze kliniek in Ermelo of Harderwijk. Uiteraard kunt u ons ook mailen: ermelo@anicura.nl. 

Aanmeldformulier

Ja - ik heb de klikbare links "Legal" en "Privacy" onderaan deze pagina bekeken en ga akkoord.