Dierenarts Ermelo kat
Welkom bij dierenkliniek AniCura Ermelo

Uw dierenarts in Ermelo

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 18:00

Spoed dierenarts nodig? Ga naar: spoed

De dierenartsen van AniCura Ermelo

Met moderne apparatuur en de laatste kennis is er bij AniCura Ermelo meer mogelijk dan bij een gewone dierenarts. Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter. We staan voor u klaar, maak wel altijd even een afspraak.

Over AniCura Ermelo

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Geweldige dierenartsen, altijd keurig geholpen, veel expertise in huis.

Mona Ga naar Google Reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Dé dierenarts van Ermelo

Met de modernste technieken en veel passie voor dieren staan onze dierenartsen voor u en uw dier klaar. Met alle expertises die we in huis hebben zijn we het best te vergelijken met een dierenziekenhuis. Zo hebben we veel kennis en ervaring binnen het team op het gebied van tandheelkunde, KNOO, chirurgie en echografie. Bekijk: onze expertises

Met liefde gaan we met ze om,
met kennis maken we ze beter.’

Met moderne apparatuur snel een diagnose

Met onze uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en kennis kunnen we eventuele ziekte bij uw dier zo snel mogelijk ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan endoscopie, bloedonderzoek, echografie en röntgen. Veiligheid staat bij ons voorop. Zo zijn onze operatiekamers uitgerust met de modernste technieken. 

Voorheen Sterkliniek Ermelo

Al sinds 1988 staat onze dierenkliniek klaar voor dieren in de regio. Sinds 2020 doen wij dit niet meer onder de naam Sterkliniek Ermelo, maar AniCura Ermelo. Voor u is er met deze naamswijziging niets veranderd: nog steeds staat het vertrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen voor u klaar.

Afspraak bij dierenarts in Ermelo?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen van AniCura Ermelo? Of wilt u bij ons langskomen aan de Horsterweg 66 in Ermelo? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Of maak eenvoudig via onze website online een afspraak.

 

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws