Maarten Kappen - dierenarts

dierenarts Maarten

Dierenarts

Expertises: orthopedie, chirurgie en reproductie

Jarenlange ervaring

In 1984 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 1986 ben ik verbonden aan AniCura Dierenkliniek Eersel. En sinds 1995 aan het roer. Ik heb me in de loop der jaren vooral toegelegd op orthopedie, chirurgie en reproductie (voortplanting).

Daarnaast heb ik ruime ervaring met officiële röntgen-screeningen, zoals de HD en ED röntgenfoto's voor de Raad van beheer

En ben ik één van de weinige dierenartsen in Nederland die de BAER test (doofheidsonderzoek) uitvoert bij uw hond of kat.

Expertise in voortplanting

Als oprichter van Cryolab, de spermabank voor honden, heb ik veel expertise opgebouwd in voortplanting bij honden. Wij begeleiden uw hond van loopsheid tot bevalling.

Om te zorgen dat alle factoren voor bevruchting optimaal zijn werken wij met een vruchtbaarheidstotaalpakket. De onderzoeken kunnen uiteraard ook los afgenomen worden. Wilt u met uw dier gaan fokken dan bent u bij ons team dus aan het juiste adres.

Orthopedisch en weke delen chirurgie

Ook voor chirurgie kunt u uw dier met een gerust hart aan mij overlaten. Orthopedische ingrepen, zoals een botbreuk, of kruisband operatie. Of weke delen chirurgie, zoals maagtorsie of keizersnede.

Benieuwd waarvoor u nog meer met uw dier bij ons terecht kan? Bekijk onze expertises of onze behandelingen en diensten.

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Neem contact op