Hanne - dierenartsassistent

Paraveterinair

Ik ben Hanne Verhoeven en ben dierenartsassistent bij AniCura Dierenkliniek Eersel. In 2017 ben ik afgestudeerd en ben daarna meteen begonnen met werken voor deze mooie kliniek! Het was als klein kind al een droom van me om dierenartsassistent te worden. 

Interesses

Alles wat met de beeldvorming en diagnose te maken heeft, vind ik interessant aan dit vak. Het maakt dit beroep zeer afwisselend en je leert elke dag weer wat nieuws. Daarbij heb je veel verantwoordelijkheid. Ook vind ik het leuk om aan de balie te helpen en klaar te staan voor de baasjes om hun vragen te beantwoorden. 

Ik werk het meest op de OK, waardoor ik hier steeds beter in word. Daarnaast ben ik de persoonlijke assistent van dierenarts Bouvien Brocks. Zij heeft zich toegelegd op urologie, waardoor alles over deze patiënten via mij verloopt. Daardoor heb ik veel contact met de baasjes en leer ik tegelijkertijd veel over urologie en planningen maken. 

Dog survivals

Ook thuis heb ik veel huisdieren; drie honden, waarvan twee Golden Retrievers. Mambo (5 jaar oud) en Kara (7) heten ze. De andere is Amely, een Nova Scotia duck tolling retriever van één. 

Met Kara heb ik behendigheidstraining gedaan, alleen door nek- en schouderproblemen hebben we ons uiteindelijk moeten toeleggen op dog dance. Met Amely train ik wel intensief op behendigheid en wil ik graag wedstrijden gaan lopen. Met Amely loop ik ook dog survivals.  

De hondjes zijn echt mijn kindjes, we gaan dagelijks lekker wandelen in het bos. Ze betekenen heel erg veel voor mij. Als het mooi weer ik gaan we ook heel veel samen zwemmen.