Welkom bij de dierenartsen van

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij gaan voor de beste zorg

Al ruim 25 jaar biedt AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht en omgeving. Vanuit onze vijf locaties staan wij als enige dierenarts in de regio alle dagen van het jaar, 24 uur per dag klaar om uw huisdier te helpen.

Kies hierboven een locatie bij u in de buurt.

Dé dierenarts in en om Dordrecht

In Dordrecht staat onze groep dierenartsen bekend als dé dierenartsen naar keuze. Als dierenartsen beschikken we over de modernste apparatuur en kennis. Zo kunnen we snel een adequate diagnose stellen zonder u (altijd) door te hoeven sturen als het gaat om een ingewikkelde operatie. 

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

De dierenartsen van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek bieden al ruim 25 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht en omgeving. Daarom is deze groep klinieken al een tijd lang een grote aanwinst voor AniCura. Kiezen voor het Dierenziekenhuis Drechtstreek is kiezen voor kwaliteit. Niet de goedkoopste, wel de beste.

Meerdere klinieken in de Drechtstreek

Met meerdere dierenklinieken in Dordrecht, ‘s-Gravendeel en Papendrecht is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U kunt direct online een afspraak inplannen, of opbellen, mocht u onzeker zijn of een vraag hebben over uw dier. Wij helpen u graag verder. Via onze locaties zijn wij dé dierenartsen voor de regio's:

  • Dordrecht
  • 's-Gravendeel
  • Papendrecht

Behandelingen bij de dierenarts in Dordrecht, 's Gravendeel en Papendrecht

Of het nu gaat om een vaccinatie van uw konijn, huidproblemen bij uw hond of vergiftiging van uw kat; bij de eerstelijns locaties Dierenziekenhuis Drechtstreek bent u aan het juiste adres.

Wij beschikken over moderne apparatuur voor het stellen van de juiste diagnose. Kies bovenaan deze pagina een dierenkliniek en ga naar Behandelingen & Diensten om te zien welke behandelingen ons dierenziekenhuis op elke locatie aanbiedt. Geen zin om te zoeken? Klik er één aan en onze telefoon staat voor u open.

Eerstelijns zorg én tweedelijns zorg

Meer weten over het verschil tussen eerstelijns en tweedelijns zorg en hoe specialistische zorg voor dieren in Nederland is ingericht? Ga naar: Zorg Wijzer

Onze tweedelijns locaties in de regio:

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws