kat onderzoek
AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Uw dierenarts in Dordrecht Sterrenburg

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 19:00

Spoed buiten openingstijden? Bel naar bovenstaand nummer, u wordt doorgeschakeld naar onze kliniek met dienst.

De dierenartsen van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in Sterrenburg

Van een vaccinatie tot complexe specialistische zorg van uw huisdier, AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek Sterrenburg staat 24/7 voor u klaar. Met tijd, aandacht, ervaring en de modernste apparatuur bieden we de beste zorg voor uw dier.

Naar onze behandelingen

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Goede professionele meedenkende dierenartsen en personeel.

Peter Klantervaringen

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw dierenarts in Dordrecht Sterrenburg

Altijd de beste zorg voor uw dier. Dat is waar het hechte team van dierenartsen en paraveterinairen bij AniCura in Dordrecht Sterrenburg elke dag voor staat. Met de modernste apparatuur en nascholing houden wij de kwaliteit hoog. 

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Samen vormen wij een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Door nauwe samenwerking tussen onze paraveterinairen en dierenartsen is er nog meer zorg voor uw dier mogelijk.

Spoed dierenarts

Onze kliniekgroep is 24/7 bereikbaar. Ook voor spoed kunt u ons dus bellen: 078 - 617 07 08

Twijfelt u of uw huisdier een dierenarts nodig heeft? Of wilt u graag advies van een van onze dierenartsen. Maak dan een videoafspraak.

Passie voor dieren

Onze paraveterinairen en dierenartsen hebben echt een passie voor dieren en hun werk. Elke dag zetten zij alles op alles om uw dier de beste zorg de bieden. Ook volgen zij bijscholing om altijd up- to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen.