Kat-vriendelijke dierenarts: Cat Friendly Gold

Onze kliniek is een Cat Friendly Clinic, met het label Gold: de hoogst mogelijke katvriendelijke dierenkliniek status.

Cat Friendly Gold in Dordrecht

Kom met een gerust hart langs met uw kat in onze kattenkliniek.

Wij zijn Cat Friendly Gold, en daar zijn we trots op!

Wat betekent dat?

Dit betekent dat wij begrijpen dat katten met hun unieke karakters een andere aanpak nodig hebben dan honden. 

Voor elke dierenarts in onze kattenkliniek geldt: we houden ons zeer bewust bezig met het verminderen van stress en we proberen daarmee een zo positief mogelijk en comfortabel bezoek aan de dierenarts te creëren. Sommige, maar niet alle dierenartsen en assistentes hebben een speciale ‘kat-vriendelijke’ opleiding gedaan. 

In de praktijk

Cat Friendly Clinic kent drie gradaties. Het label Cat Friendly Clinic Gold krijg je pas wanneer je aan zeer specifieke eisen voldoet, waaronder:

Kattenkliniek Dordrecht Stadspolders

De locatie van ons Verwijscentrum in Dordrecht is onze eerste locatie met een Cat Friendly Gold label, waanra Dordrecht Stadspolders volgde. Op de andere locaties van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek werken we hard om hier ook aan deze eisen te voldoen.

Bij AniCura Dierenziekenhuis Dordrecht vindt u met uw kat zo veel mogelijk rust, onder begeleiding van goed-opgeleide professionele dierenartsen. Zo draagt Marieke Knies - het meest aanwezig in ons Verwijscentrum in Dordrecht - enorm bij aan kennisdeling en verdere ontwikkeling van zorg voor katten. Mede hierdoor vindt u de beste dierzorg voor uw kat bij onze kattenkliniek in Dordrecht Stadspolders. 

Andere klinieken

Lees ook ons artikel over Cat Friendly in het algemeen. Er zijn meerdere AniCura klinieken die katvriendelijk zijn ingericht.

Over Cat Friendly

Hoe herkent u een Cat Friendly clinic, waarom bestaan deze, en wat doen we zoal aan het verminderen van stress voor uw kat?

Lees het algemene artikel over Cat Friendly.