hond gezondheidscontrole
Welkom bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Uw dierenarts in Dordrecht Stadspolders

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 21:00

Spoedgeval? Bel bovenstaand nummer. Onze dierenartsen staan dag en nacht voor u klaar.

Alle expertises onder één dak, 24/7!

De beste zorg voor uw huisdier 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dat is AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Met elk diergeneeskundige expertise in huis, de modernste apparatuur en liefdevolle aandacht staan wij voor u klaar. Ook is onze kliniek Cat Friendly, voor uw kat wel zo fijn.

Behandelingen en expertises

Nieuws

Meer nieuws

Zeer goede dierenartsenpraktijk met veel kennis en kunde. Je kunt je dieren hier met een gerust hart achterlaten als het moet, ze zijn in vertrouwde en professionele handen.

Martha Bekijk onze klantervaringen

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw dierenarts in Dordrecht Stadspolders

Altijd de beste zorg voor uw dier. Dat is waar het hechte team van dierenartsen en paraveterinairen bij AniCura in Dordrecht Stadspolders elke dag voor staan. 

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Als paraveterinairen en dierenartsen vanuit Dordrecht Stadspolders kunnen wij doordat we met meerdere locaties werken van elkaar leren, vanuit ‘best practices’. Ga naar: AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek 

Altijd bereikbaar

Naast onze ruime openingstijden, staan wij ook daarbuiten altijd voor u klaar. Bij spoed bel: 078 - 621 91 30

Twijfelt u of uw dier zorg nodig heeft en wilt u graag advies van een dierenarts? Maak dan eenvoudig een videoafspraak.

Alle mogelijke zorg

Elke dierenarts die bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in Stadspolders werkt, heeft zijn eigen focusgebied. Op dit gebied volgt hij of zij ook veel nascholing en heeft daar veel ervaring mee. Denk bijvoorbeeld aan het gebit of de beweging van de heupen. zo hebben wij elke expertise in huis. 

Cat Friendly Gold

Onze kattenkliniek is Cat Friendly Gold, en daar zijn we trots op! Om dit label te mogen dragen voldoen wij aan zeer specifieke eisen. Zo is de kliniek vanaf de wachtkamer tot de behandelkamer volledig gescheiden van honden, zijn er weinig andere katten en krijgt uw kat bij opname een groot, warm hok met schuilmogelijkheid. 

Onze dierenarts Marieke Knies is een expert in de kattengeneeskunde en geeft regelmatig les aan andere dierenartsen. 

Voor een fijn bezoek aan de dierenarts met uw kat, komt u langs bij ons, of een van de andere Cat Friendly klinieken van AniCura.