AniCura Kat - Dierenkliniek Dierzorg Kruiningen
AniCura Dierzorg

Dé dierenarts in Kruiningen

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Tijdens feestdagen, nacht en weekend diensten kunt u ons 24 uur per dag bellen op bovenstaand nummer voor spoedgevallen. 

De dierenartsen van AniCura in Kruiningen

Liefdevolle zorg en aandacht voor uw dier, dat vindt u bij AniCura Dierzorg. Onze deskundige dierenartsen staan voor u en uw dier klaar in onze kliniek in Kruiningen. Onze hoofdlocatie vindt u in Heinkenszand.

Lees meer over AniCura Dierzorg
hond en kat

Gratis gebitscontrole in februari

Lees meer over de Maand van het Gebit

Fijne dierenkliniek met vriendelijke, kundige dierenartsen. Ze doen altijd hun best om je zo goed mogelijk te helpen met de juiste keuze maken voor behandelingen. Super tevreden klant met onze katten, hond en zelfs onze kip!

Tessa Ga naar Google Reviews

Dé dierenkliniek in Kruiningen

Een zo’n prettig mogelijk bezoek voor uw dier aan de kliniek, dat vinden we bij AniCura Dierzorg in Kruiningen belangrijk. En natuurlijk ook voor u als eigenaar.

Zo hebben we veel aandacht voor een duidelijke uitleg over het onderzoek en mogelijke behandelingen bij uw dier. En doen we er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Lees meer: over ons

Als dierenartsen van AniCura Dierzorg werken de meest moderne apparatuur. Op onze hoofdlocatie in Heinkenszand is alle apparatuur aanwezig voor bijvoorbeeld echografie, een scopie of intensive care (IC) met beademing. Zo kunnen we uw huisdier zo snel mogelijk helpen met de beste mogelijke zorg.

Ons team van dierenartsen in Kruiningen heet u welkom!

Wilt u een kijkje nemen in onze dierenkliniek aan de hoofdstraat 63 in Kruiningen? Of wilt u kennismaken met ons team van dierenartsen en paraveterinairen? Neem gerust contact met ons op, of maak eenvoudig online een afspraak.

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws