AniCura Kat - Dierenkliniek Dierzorg Kruiningen
AniCura Dierzorg

Dé dierenarts in Kruiningen

Telefoon Openingstijden van vandaag
11:00 - 14:00

Tijdens feestdagen, nacht en weekend diensten kunt u ons 24 uur per dag bellen op bovenstaand nummer voor spoedgevallen. 

De dierenartsen van AniCura in Kruiningen

Liefdevolle zorg en aandacht voor uw dier, dat vindt u bij AniCura Dierzorg. Onze deskundige dierenartsen staan voor u en uw dier klaar in onze kliniek in Kruiningen. Onze hoofdlocatie vindt u in Heinkenszand.

Lees meer over AniCura Dierzorg

Fijne dierenkliniek met vriendelijke, kundige dierenartsen. Ze doen altijd hun best om je zo goed mogelijk te helpen met de juiste keuze maken voor behandelingen. Super tevreden klant met onze katten, hond en zelfs onze kip!

Tessa Ga naar Google Reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws

De dierenkliniek in Kruiningen

Als dierenartsen van AniCura Dierzorg werken we in onze locatie Kruiningen met de meest moderne apparatuur, bijvoorbeeld met echografie, een scopie of een intensive care (IC) met beademingsapparatuur.Zo kunnen we uw huisdier zo snel mogelijk helpen met de beste mogelijke zorg.

U vindt ons ook in Heinkenszand. Omdat daar de meeste voorzieningen zijn, kan het zijn dat we u daar verder helpen met een grotere behandeling of voor verder onderzoek.

Veel aandacht en liefde voor uw dier

Een zo’n prettig mogelijk bezoek voor uw dier aan de kliniek, dat vinden we belangrijk. En natuurlijk voor u als eigenaar. Zo hebben we veel aandacht voor een duidelijke uitleg over het onderzoek en mogelijke behandelingen bij uw dier. En doen we er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Lees meer: over ons

Ons team van dierenartsen in Kruiningen heet u welkom!

Wilt u een kijkje nemen in onze dierenkliniek aan de hoofdstraat 63 in Kruiningen? Of wilt u kennismaken met ons team van dierenartsen en paraveterinairen? Neem gerust contact met ons op, of maak eenvoudig online een afspraak.