Yvette Boonman - Prins - dierenarts

Dierenarts

Expertise: cardiologie, orthopedie en chirurgie

Oprichter Dierzorg

Hallo ik ben Yvette Boonman-Prins, dierenarts en praktijkmanager van deze locatie. 

Na mijn afstuderen in zomer van 2006 aan de Universiteit Diergeneeskunde te Gent, ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in verschillende praktijken en klinieken in Zeeland. In oktober 2011 heb ik dierenkliniek Dierzorg opgericht aan de Stenevate in Heinkenszand.

Op 1 april 2016 heb ik het huidige pand aan de Guldenroedestraat in Heinkenszand geopend. Sinds September 2015 is de locatie aan de Hoofdstraat in Kruiningen geopend.

Vanaf de zomer 2019 hebben wij ons aangesloten bij AniCura.

Omgang met mens en dier

Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met het verzorgen van dieren, ook in het dierenpension van mijn ouders.

Momenteel ben ik in het bezit van zeven katten en drie hondjes. Ik maak graag dieren beter en de omgang met mens en dier is voor mij een ideale combinatie.

Er zijn meerdere onderdelen van de diergeneeskunde die mij interesseren: onder andere cardiologie, orthopedie en chirurgie. Ik probeer vier - zes keer jaar een nascholing te volgen. 

In Juni 2018 ben ik gestart met de ESAVS opleiding cardiologie. Op dit gebied hoop ik mij de komende jaren toe te kunnen leggen. Naast de eerstelijn diergeneeskunde zal dit de komende jaren mijn gebied van specialisatie worden naast de wat gespeciliseerdere operatieve ingrepen.

Buiten de kliniek

Als ik vrije tijd heb, ga ik graag wandelen of tuinieren. Ik heb ook verschillende creatieve hobby's; van borduren tot sieraden maken.

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.