Ineke Wisse - dierenarts

ineke wisse dierenarts

Dierenarts

Op de boerderij

Geboren en getogen op de ouderlijke boerderij op het Zeeuwse schiereiland Walcheren,  opgroeiend met vele diersoorten, wilde ik al van jongs af aan dierenarts worden. Sindsdien ben ik graag en veel buiten bezig, ook met onze honden en katten.

Interesses en expertises

Mijn interesses binnen diergeneeskunde zijn breed. Ik werk graag met honden, katten (“Cat Friendly” omgang), konijnen, de kleine knaagdieren en vogels.  

Mijn expertise ligt bij inwendige ziekten en dermatologie. Ook heb ik vrijwillig een Advanced Veterinary Program in gezelschapsdieren aan de faculteit in Utrecht  gevolgd na mijn studie om mijn kennis over interne ziekten uit te breiden. De nieuwe ontwikkelingen in diergeneeskunde volgen elkaar snel op. Om bij te blijven volg ik vanuit interesse, zo nodig op eigen kosten, vaak bijscholingen en congressen, ook internationaal.  

Het hele proces

Als dierenarts vind ik het mooi om voor uw dier het hele proces te doorlopen van klachten bespreken, het dier te onderzoeken, tot een diagnose te komen en met u als eigenaar voor een behandeling of aanpak te kiezen. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk. Maar niet alles wat kan, hoeft altijd voor uw dier. Een praktische oplossing kan ook prima werken. Om een keuze te maken in de diverse mogelijkheden van aanpak denk  ik graag met u mee en kan ik u hierover goed adviseren.

Ik sta er voor om uw huisdier zo lang mogelijk gezond te houden. En als er onverhoopt een aandoening optreedt, vind ik het welzijn van uw dier het belangrijkste!