Voorkom onnodige pijn bij uw dier, en kom bij deze klinieken in februari langs voor een gratis gebitscheck.

Heinkenszand

Guldenroedestraat 12 4451 LP Heinkenszand
Routebeschrijving 0113 - 568 558

Heeft u ooit kiespijn gehad? Is dat even pijnlijk! Stelt u zich voor dat u maanden met deze pijn rond moest lopen. Helaas maken veel van onze huisdieren dit mee, zonder dat u het merkt.

Kom op een donderdag in februari langs voor een gratis gebitscontrole

Tijdens de gebitscontrole bij uw hond of kat bekijken we uitgebreid het tandvlees en de tanden van uw hond of kat. Als u deze afspraak in februari op een donderdag maakt, is deze gratis. 

Doe thuis de zelfcheck

Het is ook mogelijk dat u eerst thuis een zelfcheck bij uw hond of kat doet om erachter te komen of uw dier mogelijk gebitsproblemen heeft. Heeft uw dier één of meerdere symptomen? Maak dan zeker een afspraak voor een gebitscontrole. 

Veel ongemerkte pijn bij huisdieren 

Maar liefst 70 tot 80 procent van onze honden en katten met de leeftijd van twee jaar loopt rond met (zeer)pijnlijke gebitsproblemen. Problemen aan het gebit komen vaak door tandplak, dat zich kan ontwikkelen tot tandsteen. Tandsteen leidt vaak tot vervelende ontstekingen, en in het ergste geval zelfs tot ziekte.  
 

Hoe herkent u gebitsproblemen bij uw dier? 

Helaas laten veel dieren niet merken dat ze pijn hebben aan hun gebit, en eten ze ook gewoon goed.  
 

Maak nog in februari een afspraak voor een gebitscheck bij uw huisdier 

Wees er dus op tijd bij, en laat het gebit van uw dier regelmatig door de dierenarts controleren. Maak nu eenvoudig bij ons een afspraak. De gratis gebritscontrole is alleen mogelijk op donderdagen. 
 
Heeft u een vraag over het gebit van uw dier, of twijfelt u of een gebitscontrole nodig is? Neem vooral contact met ons op. 

Heinkenszand

Guldenroedestraat 12 4451 LP Heinkenszand
Routebeschrijving 0113 - 568 558