U wilt het beste voor uw huisdier. Met veel liefde en de juiste verzorging hoopt u dat uw dier een fijn leven heeft. Wij helpen u graag met het gezond houden van uw dier. Kent u ons gezondheidsplan AniPlan al? Met dit pakket krijgt uw huisdier het gehele jaar de beste preventieve zorg. En dit tegen een aantrekkelijke prijs!

Zoeterwoude

Miening 38 2381 GP Zoeterwoude
Routebeschrijving 071 - 580 28 18

Wat is AniPlan?

AniPlan® is een pakket aan preventieve zorg voor uw hond, kat of konijn dat u per jaar afneemt bij uw vertrouwde AniCura dierenarts. Met een vast bedrag per maand weet u zeker dat uw huisdier het gehele jaar de juiste vaccinaties, ontworming en vlooien- en tekenbestrijding krijgt. Ook krijgt uw dier met AniPlan regelmatige gewichtscontroles, gezondheidschecks en diverse leuke aanbiedingen. Zo houden we samen uw dier gezond!

‘’Ik weet dat ontwormen belangrijk is, maar toch vergat ik het steeds. Met AniPlan krijg ik handige herinneringen. En mijn hond wordt elk jaar goed nagekeken."

Waarom kiezen voor AniPlan?

Duizenden van onze klanten kiezen voor AniPlan en daarmee voor de beste bescherming tegen pijn en ziekte bij hun huisdier.

Waarom is AniPlan een goede keuze voor úw dier?

Ontdek op tijd gezondheidsproblemen bij uw dier met de jaarlijkse gezondheidscontrole

Wist u dat huisdieren meesters zijn in het verbergen van pijn?  Als baasje is het daarom helaas vaak moeilijk te zien of uw dier ergens last van heeft. Door regelmatige controles ontdekken we op tijd ziektes en aandoeningen, en kunnen we vaak nog meer voor uw dier doen. Door er vroeg bij te zijn, zijn de behandelkosten vaak ook een stuk lager.

We zien dat de jaarlijkse gezondheidscontroles vaak vergeten worden. Met AniPlan krijgt u van ons netjes een herinnering voor de controle en betaalt u hiervoor ook nog eens een lagere prijs.  

Sla geen vaccinatie meer over en bescherm uw dier tegen ziekte

U weet hoe belangrijk het is, maar toch wordt het ontwormen en ontvlooien van het huisdier nog weleens vergeten. Met het gezondheidplan AniPlan krijgt u de beste middelen voor uw dier met korting.

Om te voorkomen dat u het vergeet, krijgt u elke drie maanden per e-mail van ons een uitnodiging om de middelen te komen ophalen in de kliniek. De kosten van de middelen betaalt u via het pakket van AniPlan.

Gemak: op tijd ontvlooien en ontwormen

U weet hoe belangrijk het is, maar toch wordt het ontwormen en ontvlooien van het huisdier nog weleens vergeten. Met het gezondheidplan AniPlan krijgt u de beste middelen voor uw dier tegen korting aangeboden.

Om te voorkomen dat u het vergeet, krijgt u elke drie maanden per e-mail van ons een uitnodiging om de middelen te komen ophalen in de kliniek. De kosten van de middelen betaalt u via het pakket van AniPlan. 

Maar mijn dier is toch gezond?

Daar zijn we heel blij mee! Samen met u willen we er alles aan doen om uw dier ook gezond te houden. Met de jaarlijkse gezondheidscontroles kunnen we eventuele ziekte en pijn zo vroeg mogelijk ontdekken. In een vroeg stadium is er aan behandeling vaak meer mogelijk, en zijn de kosten voor de behandeling ook vaak lager.

Toch zien we dat veel baasjes de jaarlijkse gezondheidscontroles vergeten. Heel begrijpelijk, we moeten al aan zoveel dingen denken in het dagelijkse leven. Met AniPlan krijgt u voor de preventieve zorg van uw dierenarts van ons een herinnering, zodat u het nooit meer hoeft te vergeten.    

Met AniPlan krijgt uw huisdier deze preventieve zorg:

-        jaarlijkse gezondheidscheck

-        de basisvaccinaties

-        antiwormmiddelen

-        ontvlooingsmiddelen

-        tekenmiddelen

Daarnaast krijgt u voordeel op bijvoorbeeld voeding of behandelingen. Deze voordeelacties verschillen per kliniek en dier. Vraag hiernaar bij uw kliniek.

Heeft u een ouder wordend dier? Dan raden wij aan om jaarlijks een urine- en/of bloedonderzoek af te nemen bij uw dier. Ook dit is verkrijgbaar binnen AniPlan, via een Plus pakket.

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie? Neem via de button onderaan de pagina contact op met de kliniek bij u in de buurt.

Is AniPlan een verzekering?

AniPlan is geen verzekering en vervangt deze ook niet. Met een verzekering worden de zorgkosten vergoed bij een ongeval of ziekte. Binnen het AniPlan is alleen de preventieve zorg gedekt. Bij AniPlan weet u – anders dan bij een verzekering – precies voor welke zorg u betaalt.

Wilt u er zeker van zijn dat u nooit voor onverwachte zorgkosten komt te staan? Dan heeft u naast AniPlan een dierenverzekering nodig.

Het kan wel zijn dat uw verzekeraar een deel van de kosten voor AniPlan vergoedt. Hieronder bij kosten leest u daar meer over.

Kosten van AniPlan

U betaalt een vast bedrag per maand. De eerste maand betaalt u in de kliniek, daarna betaalt u via een automatische incasso. De kosten verschillen per dier en pakket. Neem voor de kosten en uw voordeel contact op met uw kliniek. 

Vergoeding AniPlan via Reaal en Petplan

Heeft u een dierverzekering via Reaal Dier & Zorg of Petplan? Mogelijk wordt een deel van de kosten van AniPlan vergoed via uw verzekering. Vraag hiernaar bij uw verzekeraar.

Meld u nu aan voor AniPlan

Wilt u uw dier ook gezond houden? Meld uw dier eenvoudig aan voor AniPlan via uw AniCura kliniek. U sluit een AniPlan gezondheidsplan af voor één jaar. Na dit jaar kunt u het plan gemakkelijk per jaar opzeggen. Neem hiervoor contact op met uw kliniek.

Zoeterwoude

Miening 38 2381 GP Zoeterwoude
Routebeschrijving 071 - 580 28 18