Sterkliniek Deventer wordt AniCura Deventer

Onze nieuwe naam: AniCura Deventer

Zoals u ziet op deze website zijn we van naam veranderd. Lees hier meer over onze samenwerking met AniCura.

Al ruim 4 jaar geleden hebben wij ons aangesloten bij AniCura, een samenwerkingsverband van dierenklinieken door heel Europa. De afgelopen jaren hebben we deze samenwerking kunnen aftasten en wij zijn hier zo enthousiast en tevreden over dat wij ook onder de naam AniCura verdergaan.

De nieuwe naam van onze kliniek is zoals u ziet AniCura Deventer. Later deze maand zullen ook de naam en logo’s aan de buitenzijde van onze klinieken vervangen worden. Voor u en uw huisdier verandert er verder niets. Na deze naamswijziging staan uw vertrouwde dierenartsen en paraveterinairen ook gewoon voor uw huisdier klaar!

Waarom hebben we destijds gekozen voor aansluiting bij AniCura?

AniCura is in 2011 ontstaan in Scandinavië en breidde zich in de jaren daarna steeds verder uit in Europa, zo ook in Nederland. AniCura bleek dezelfde normen en waarden als Sterkliniek te hanteren en dezelfde doelen na te streven. Het belangrijkste punt hierbij, waar wij ons als Sterkliniek echt in herkennen, is: Continu streven naar verbetering van de kwaliteit en optimalisatie van de zorg voor uw dier.

Daarom was de keuze voor ons en vele andere Sterklinieken 4 jaar geleden snel gemaakt om ons aan te sluiten bij dit samenwerkingsverband. Als onderdeel van AniCura hebben onze dierenartsen makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Ook wordt er binnen AniCura nauw samengewerkt met specialisten die als het nodig is meedenken voor de beste behandeling van uw dier.

Daarnaast is AniCura ook met het kwaliteitssysteem van Sterkliniek gaan werken, een erg belangrijk punt voor ons. Onder ons kwaliteitssyteem vallen onder andere regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus ook als onderdeel van AniCura hebben wij altijd diergeneeskundige zorg van hoogniveau kunnen bieden en zullen dit in de toekomst ook altijd blijven bieden!

Nieuwe dierenarts

We willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om u op de hoogte te brengen van het feit dat ons team van dierenartsen per 1 februari uitgebreid is met Brenda Brandwijk.

Brenda heeft de afgelopen jaren met veel plezier bij een andere Sterkliniek gewerkt. Daarnaast zal dierenarts Marlijn van Gent in maart weer terugkeren na haar zwangerschapsverlof. Hiermee nemen we ook afscheid van Juliette Clipper, zij was een aantal maanden werkzaam binnen onze kliniek ter vervanging van Marlijn.

Heeft u vragen over bovenstaande onderwerpen? Laat het ons gerust weten, we vertellen u er graag meer over.