Janieck Berenschot

Paraveterinair

Mijn naam is Janieck Berenschot en ik ben in 2019 afgestudeerd als paraveterinair. Na een tijdje voor een andere kliniek te hebben gewerkt, maakte ik in augustus 2021 de overstap naar AniCura. Hier mag ik het team komen versterken en dit doe ik dan ook met veel plezier!

Waarom ik mijn werk zo leuk vind

Ik had altijd al een grote passie voor dieren en geneeskunde. Door deze passie wist ik vrij snel dat ik later in deze richting wilde werken. Ik besloot te leren voor het beroep paraveterinair. AniCura in Deventer is een erg fijne werkplek door de prettige sfeer, de leuke collega’s en de variatie van elke werkdag.

Dieren met artrose

Mijn interesse ligt bij patiënten met artrose. Door mij hierin te verdiepen, kan ik meer van deze patiënten begeleiden en ondersteunen waar nodig.

Over mijn huisdieren en vrije tijd

Ik heb zelf een kat Smokey en een hond Ayra. Smokey is een blije en actieve Britse korthaar en Ayra is een vrolijke labrador kruising met Australian shepherd.

Verder probeer ik altijd twee keer in de week te sporten om fit te blijven. Ook hou ik ervan om uiteten te gaan en een film te kijken met vrienden.