Dierenkliniek Deventer kat
Welkom bij AniCura Deventer - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Deventer

Dé dierenarts in Deventer

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 20:00

Voor spoed, bel 057 - 065 30 00. Ook op feestdagen.

De dierenartsen van AniCura Deventer - voorheen Sterkliniek Deventer

De best mogelijke zorg voor uw huisdier, dat kunt u verwachten van de dierenartsen van AniCura Deventer. Wilt u uw dier laten vaccineren of steriliseren? We helpen uw hond, kat of konijn graag. Maak wel altijd even een afspraak. U parkeert bij ons gratis.

Behandelingen en diensten

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Luna is weer helemaal beter. Fantastische dierenartsen die mijn Luna er weer bovenop geholpen hebben.

Truus Baasje van Luna

Uw dierenarts in Deventer

Of het is nu voor vaccinatie, castratie of een operatie, onze deskundige dierenartsen staan voor u klaar in onze kliniek aan de Smeenkhof in Deventer. Onze dierenartsen hebben daarnaast expertise in onder andere dermatologie, tandheelkunde en interne geneeskunde. 

Moderne technieken

Er is veel aan zorg bij ons in de dierenkliniek in Deventer mogelijk: van diagnose en opname tot pijnbestrijding en controle. Met de modernste technieken helpen we uw dier snel met goede zorg. Naast een uitgebreid laboratorium voor onder andere bloed- en urineonderzoek, maken we gebruik van moderne anesthesiemiddelen. 

Twee dierenklinieken in Deventer

Onze hoofdlocatie vindt u aan de Smeenkhof 12 in Deventer. Sinds een aantal jaren hebben we ook een dierenkliniek in Deventer Zandweerd. Ons vaste team van dierenartsen en paraveterinairen staan hier voor u klaar voor consult en kleine behandelingen. Voor grotere behandelingen kan het zijn dat we u doorverwijzen naar onze hoofdlocatie. 

Vragen, of een afspraak maken bij de dierenarts?

Het team van dierenartsen en paraveterinairen staat graag voor u in Deventer klaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com