Er is geen leukere toevoeging aan een gezin dan een kitten! Wel is het goed om te weten wat er allemaal bij de groei, zorg en opvoeding van een kitten komt kijken. Daarom bieden wij een kittenconsult aan voor onze klanten. Zo krijgt u tips en kan de kitten alvast op een speelse manier wennen aan de dierenarts.

Deventer - Zandweerd

Constantijn Huygensstraat 35 7412 MD Deventer
Routebeschrijving 0570 - 641 134

Kittenconsult

Na lang wachten is het eindelijk zo ver. U mag uw kitten mee naar huis nemen! Een spannende tijd voor zowel het kitten als voor zijn nieuwe baasjes. Voor al uw vragen en om kennis te maken met uw dierenkliniek, zijn er kittenconsulten. 

Een kitten in huis

De verhuizing zelf is al behoorlijk stressvol. Laat het kitten eerst rustig aan zijn nieuwe woonomgeving wennen. Zorg er voor dat het huis kittenproof is, de kattenbak, voer- en drinkbakjes goed te vinden zijn en dat er genoeg veilige verscholen plekjes zijn waar het kitten zich terug kan trekken om even bij te komen van alle nieuwe indrukken. De introductie met kinderen en andere huisdieren kan het beste rustig en gespreid plaats vinden. Geef het kitten alle tijd en ruimte.

Voer kitten

De eerste dagen is het verstandig om het voer te geven dat het kitten gewend is. Daarna kunt u geleidelijk ander voer introduceren. Voeding van goede kwaliteit is vooral tijdens de groei van groot belang.

Onze paraveterinairen hebben alle kennis om u te adviseren over voeding. Kom gerust, vrijblijvend, bij ons langs om u goed te laten informeren over kittenvoeding.

Om uw kitten een zo goed mogelijke start te geven op het gebied van gezondheid is het belangrijk om u goed voor te laten lichten door uw dierenarts wanneer hij gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid moet worden.

Kitten verzekeren

Met wat geluk kan een kat ruim twintig jaar oud worden. In deze jaren is het niet onwaarschijnlijk dat u voor onvoorziene medische kosten komt te staan. Wij raden u aan om uw kitten te verzekeren zodat u hem zijn hele leven optimale medische zorg kunt garanderen.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw AniCura dierenarts is altijd beschikbaar voor vragen.

Heel veel plezier met uw nieuwe huisgenoot!

Deventer - Zandweerd

Constantijn Huygensstraat 35 7412 MD Deventer
Routebeschrijving 0570 - 641 134