Fleur en Anouk

Afscheid van onze Paraveterinairen Fleur en Anouk

Ruim vier jaar lang hebben Fleur en Anouk bij AniCura Den Helder gewerkt. Nu hebben ze allebei de moeilijke beslissing genomen en gaan ze ons verlaten. We gaan ze ontzettend missen!

Na jarenlang op en neer gereden te hebben vanaf Harlingen en Alkmaar, hebben onze collega’s Fleur en Anouk de moeilijke beslissing genomen een baan aan te nemen op vijf minuten afstand van hun huis. Zij zijn ook beiden na hun stage bij ons blijven hangen en hebben ruim vier jaar in de kliniek in Den Helder gewerkt.

Afscheid Fleur

Fleur heeft werk gevonden in een leuke kliniek in Friesland waar ze ook landbouwhuisdieren behandelen. Ook gaat ze haar ouders helpen in het bedrijf en heeft ook nog haar druk bezochte trimsalon.

Daarnaast zal Fleur ons vanuit huis nog blijven ondersteunen met de administratie en een stukje kwaliteit. Zo blijft ze toch nog een beetje bij ons.

Vertrek Anouk

Anouk heeft ook een baan in de buurt gevonden in een grote kliniek waar zij nieuwe uitdagingen kan vinden. Ondanks dat ze het ontzettend naar haar zin had bij ons, brak de afstand haar op.

Naast haar werk als paraveterinair heeft Anouk nog vele andere interesses waar ze nu ook meer ruimte voor krijgt.

Fleur en Anouk: bedankt!

Hoe erg we het ook vinden dat zij ons gaan verlaten zijn we dankbaar voor alle jaren dat ze ons zo goed ondersteund hebben. We gaan ze ontzettend missen.

Fleur en Anouk werken nog tot en met woensdag 30 juni in de kliniek. Kom gerust even langs om gedag te zeggen!

Nieuwe teamleden: Monique en Laura

Monique is in februari bij ons gestart en draait heerlijk mee in ons team. Daarnaast hebben we nog een leuke nieuwe collega gevonden die Fleur en Anouk zal opvolgen: Laura.

Laura woont in Den Helder en heeft vroeger bij ons stage gelopen. Zij heeft na het afronden van haar opleiding jaren gewerkt bij een kliniek in de buurt. Met haar kennis en ervaring denken wij dat zij een goede aanvulling is op ons team.