U wilt het beste voor uw huisdier. Met veel liefde en de juiste verzorging hoopt u dat uw dier een fijn leven heeft. kunt u uw dier eenvoudig beschermen tegen vervelende parasieten en ziekte.

Den Helder

Texelstroomlaan 82-a 1784 ED Den Helder
Routebeschrijving 0223 620 006

 

SterPlan wordt binnenkort AniPlan

Op dit moment biedt onze kliniek SterPlan aan. Dit wordt binnenkort AniPlan. Tot deze wijziging zijn de voorwaarden van SterPlan geldig, zie: SterPlan.

Meer weten over SterPlan en uw voorwaarden? Neem contact met ons op. 

Over AniPlan bij onze kliniek

Meer lezen over AniPlan? Lees hieronder verder. We laten u weten wanneer dit via onze kliniek aangeboden wordt, en onder welke voorwaarden. 

Wat is AniPlan®?

Het huisdieren zorgplan is een voordelig pakket met preventieve zorg voor uw hond, kat of konijn, zoals de jaarlijkse gezondheidscontrole, vaccinaties en middelen tegen teken en vlooien.

U sluit het per jaar af en betaalt in dat jaar elke maand een vast bedrag, zodat u de kosten voor deze zorg gespreid betaald. U betaalt ook een lagere prijs voor de producten en diensten binnen het pakket.

Geen verzekering

Let op: AniPlan® is geen verzekering. Lees over verzekeringen voor uw dier op: huisdierenverzekering vergelijken en verzekering huisdier.

Wat valt er onder AniPlan®?

U krijgt met AniPlan® een huisdieren zorgplan, met een aantal erg handige extra's.

Preventieve zorg

U krijgt het hele jaar de juiste vaccinaties, ontworming van uw hond of kat en vlooien- en tekenbestrijding. Dat noemen we 'preventieve zorg', waarmee naast ongemak bij uw dier soms zeer ernstige problemen kunnen worden voorkomen. Lees bijvoorbeeld wormen kat of giardia hond.

AniPlan® - bescherming tegen parasieten, ziekte en meer.

Herinneringen

U krijgt van ons de nodige herinneringen: wel zo makkelijk. Door regelmatige controles van bijvoorbeeld het gewicht van uw dier en een gezondheidscheck houden we uw dier goed in de gaten. Zo houden we samen uw dier gezond!

‘’Ik weet dat ontwormen belangrijk is, maar toch vergat ik het steeds. Met AniPlan krijg ik handige herinneringen. En mijn hond wordt elk jaar goed nagekeken."

Korting

Daarnaast krijgt u voordeel op bijvoorbeeld voeding of behandelingen. Vraag ernaar bij uw kliniek.

Huisdieren zorgplan via AniPlan®

Met AniPlan® als uw huisdierenplan krijgt uw hond, kat of konijn de volgende preventieve zorg:

Waarom AniPlan®?

Duizenden van onze klanten kiezen voor AniPlan® en daarmee voor de beste bescherming tegen pijn en ziekte bij hun huisdier. Waarom is AniPlan® een goede keuze voor úw dier?

1. Ontdek op tijd gezondheidsproblemen met de gezondheidscontrole

Wist u dat huisdieren meesters zijn in het verbergen van pijn? Als baasje is het daarom helaas vaak moeilijk te zien of uw dier ergens last van heeft. Door via een huisdieren zorgplan herinnerd te worden aan uw jaarlijkse controle ontdekt u op tijd ziektes en aandoeningen, wanneer we vaak nog meer voor uw dier doen. Door er vroeg bij te zijn, zijn de behandelkosten vaak ook een stuk lager.

We zien verder dat de jaarlijkse gezondheidscontroles vaak vergeten worden. Met AniPlan® krijgt u van ons een herinnering voor de controle en betaalt u hiervoor ook nog eens een lagere prijs.

2. Bescherm uw dier tegen ziekte door geen vaccinatie meer over te slaan

Met op tijd vaccineren beschermt u uw dier tegen ernstige ziektes. Ziektes waar uw dier zelfs aan kan overlijden. Sommige van deze ziektes kunnen ook overgedragen worden op mensen, zoals de ziekte van Weil. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Met AniPlan® weet u zeker dat uw dier alle vaccinaties op tijd krijgt en zo beschermd is. 

3. Gemak: herinneringen voor ontvlooien en ontwormen

Het ontwormen en ontvlooien van het huisdier worden vaak vergeten. Toch is dit heel belangrijk om ziekte en ongemak te voorkomen, óók bij binnenkatten. Wist u bijvoorbeeld dat:

Om te voorkomen dat u het vergeet, krijgt u per e-mail van ons een uitnodiging om de middelen te komen ophalen in de kliniek. Ook laten wij weten wanneer de middelen gegeven moeten worden.

4. Korting op de middelen tegen vlooien, wormen en teken

Met het gezondheidplan AniPlan® krijgt u de beste middelen voor uw dier met korting. De kosten van de middelen betaalt u via het pakket van AniPlan®.

Maar mijn dier is toch gezond?

Daar zijn we heel blij mee! Samen met u willen we er alles aan doen om uw dier ook gezond te houden. Met de jaarlijkse gezondheidscontroles kunnen we eventuele ziekte en pijn zo vroeg mogelijk ontdekken. In een vroeg stadium is er aan behandeling vaak meer mogelijk, en zijn de kosten voor de behandeling ook vaak lager.

Toch zien we dat veel baasjes de jaarlijkse gezondheidscontroles vergeten. Heel begrijpelijk, het leven kan soms druk zijn. Met AniPlan® krijgt u voor de preventieve zorg van uw dierenarts van ons een herinnering, zodat u het nooit meer hoeft te vergeten.

Is AniPlan® een verzekering?

AniPlan® is geen verzekering en vervangt deze ook niet. Met een verzekering worden de zorgkosten vergoed bij een ongeval of ziekte. Binnen het AniPlan® is alleen de preventieve zorg gedekt. Bij AniPlan® weet u – anders dan bij een verzekering – precies voor welke zorg u betaalt.

Wilt u er zeker van zijn dat u nooit voor onverwachte zorgkosten komt te staan? Dan heeft u naast AniPlan® een dierenverzekering nodig.

Het kan wel zijn dat uw verzekeraar een deel van de kosten voor AniPlan® vergoedt. 

Kosten van AniPlan®

U betaalt een vast bedrag per maand. De eerste maand betaalt u in de kliniek, daarna betaalt u via een automatische incasso. De kosten verschillen per dier en pakket. Neem voor de kosten en uw voordeel contact op met uw kliniek.

Meld u nu aan voor AniPlan®

Wilt u uw dier ook gezond houden? Meld uw dier eenvoudig aan voor AniPlan® via uw AniCura kliniek. U sluit een AniPlan® gezondheidsplan af voor één jaar. 

Afmelden bij AniPlan®

Na dit jaar kunt u het plan gemakkelijk per jaar opzeggen. Ga hiervoor naar onze afmeldpagina. 

Den Helder

Texelstroomlaan 82-a 1784 ED Den Helder
Routebeschrijving 0223 620 006