Over onze dierenkliniek

AniCura Dierenkliniek Delft zit midden in het centrum van Delft. In 2014 is onze volledige kliniek vernieuwd met de meest moderne apparatuur. Zo bieden wij de beste zorg voor uw huisdier. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en willen u en uw huisdier leren kennen. Kom daarom gewoon eens langs met uw hond, kat, fret, konijn of knaagdier voor controle en een kennismaking!

Wilt u langskomen? Dat kan tijdens het inloopspreekuur tussen 17 en 18 uur op maandag, woensdag en vrijdag. We hebben dan verschillende rustgevende ruimtes beschikbaar voor een gezellig kennismakingspraatje of een serieus gesprek. U kunt natuurlijk ook altijd even een afspraak maken.

Kwaliteit

Zoals binnen heel AniCura staat ook bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Wat dat voor ons betekent? Ga naar: Kwaliteit.

Onze mogelijkheden

Wij willen de allerbeste zorg bieden voor alle huisdieren die hier elke dag worden langsgebracht. Onze kliniek bestaat daarom uit:

Onze historie

Jacob van Nijhuis is sinds 1993 de drijvende kracht achter AniCura Dierenkliniek Delft, voorheen Dierenkliniek Delft-Centrum. Toen nam hij de kliniek over van dierenarts Witteveen en waren we nog gevestigd op de Vlamingstraat. Sinds die tijd hebben we nog altijd dezelfde visie: goede zorg voor mens én dier.

Onder de leiding van Jacob is de kliniek verhuisd van de Vlamingstraat naar het Crommelinplein. De moeilijke bereikbaarheid van de binnenstad en de wens om flink uit te breiden, waren hier de redenen voor.

Sinds kort zijn we onderdeel van AniCura. Hierdoor groeien onze mogelijkheden op gebied van nascholing en samenwerking met andere klinieken enorm. Zo kunnen we nog beter voor uw huisdier zorgen.

Sinds Jacob de kliniek heeft overgenomen zijn er nog twee dierenartsen en zes assistenten bijgekomen.