AniCura Dierenkliniek Delft Centrum
AniCura Dierenkliniek Delft

Uw dierenartsen in Delft

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 20:00

Voor spoed kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen, bekijk het spoeddienstrooster.

De dierenartsen van AniCura Delft

Ons betrokken team van dierenartsen en paraveterinairen biedt de best mogelijke zorg aan uw huisdier in Delft, of het nu is aan uw hond, kat, fret, konijn of knaagdier. Belt u even voor een afspraak? Tot snel!

Over ons

Uw dierenarts in Delft - ook buiten kantooruren

Doordeweeks zijn we geopend van 08:00 tot 20:00 uur, zodat u ook voor en na het werk bij ons terecht kunt. Wel zo fijn. Belt u even voor een afspraak of voor huisvisite? Eén van onze drie dierenartsen of zes ervaren dierenartsassistenten ziet u graag snel terug in onze dierenkliniek in Delft!

Tot snel!

Al jaren "trouwe klant". Geweldig personeel, ook in moeilijke/verdrietige tijden staan zij voor je klaar. Onze pup gaat ook graag bij ze langs!

Mandy Ga naar Google Reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Modern ingerichte dierenkliniek in Delft

Na een uitgebreide renovatie in 2014 hebben we nog betere apparatuur om uw huisdier te helpen met de beste zorg. Zo vindt u in onze AniCura dierenkliniek Delft onder andere twee spreekkamers, een uitgebreid laboratorium en een digitale röntgenruimte. Lees meer: over ons

Persoonlijk contact

Als hecht team van dierenartsen en assistenten vinden we persoonlijk contact met u als eigenaar belangrijk. We nemen de tijd voor een consult en bij een eerste afspraak is er ruimte voor de kennismaking. Wilt u ook kennismaken? Neem gerust even contact op, we hopen u te zien!

Jacob van Nijhuis – dierenarts bij AniCura Delft

Sinds 1993 nam Jacob van Nijhuis de dierenkliniek van dierenarts Witteveen over. Die dierenkliniek was nog gevestigd aan de Vlamingstraat. Onder begeleiding van Van Nijhuis is de dierenkliniek in Delft verhuisd naar het Crommelinplein. Het team is sinds 1993 alleen maar gegroeid. Lees meer: over ons