hond nieuw-lekkerland dierenarts
AniCura De Waard

Uw dierenarts in Nieuw-Lekkerland

Telefoon Openingstijden van vandaag
15:00 - 17:00

Voer en/of medicijnen ophalen? Kijk even bij onze contactinformatie.

In geval van spoed bel 078-616 00 23 Lukt dit niet? Probeer 078 - 693 00 55

De dierenartsen van AniCura De Waard in Nieuw-Lekkerland

Persoonlijke zorg voor uw kat, hond, konijn of knaagdier, onze dierenartsen en assistenten staan in Nieuw-Lekkerland voor u klaar. Onze andere kliniek vindt u in Alblasserdam. Maak wel altijd even een afspraak.

Over AniCura De Waard

Lief en vriendelijk, meedenkend, veel begrip en ze hebben alle liefde voor de dieren en hun eigenaren

Rick Meer reviews

Uw dierenarts in Nieuw-Lekkerland

Bij AniCura De Waard staan de paraveterinairen en dierenartsen elke dag klaar om u en uw dier te helpen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en wij nemen dan ook graag de tijd voor het onderzoek en de behandeling.

AniCura De Waard in Alblasserdam

Onze andere dierenkliniek vindt u in Alblasserdam. De dierenartsen van Anicura De Waard werken op beide locaties waardoor u altijd bekende gezichten zult zien. 

De dierenkliniek in Alblasserdam is voorzien van een moderne operatiekamer waardoor het kan voorkomen dat we u vragen naar deze locatie toe te komen wanneer uw huisdier een operatie nodig heeft. 

Uw dier gezond houden

Natuurlijk staan wij voor u klaar als uw dier ziek is en een behandeling nodig heeft. Maar ook helpen we u graag om uw dier gezond te houden. Hiervoor kunt u bij ons een zorgplan afsluiten. Zo kunt u voor een voordelig bedrag per maand alle preventieve zorg bieden aan uw huisdier. 

Mocht u vragen hebben over de verzorging van uw dier, vraag het onze paraveterinairen of dierenartsen. Wij helpen u graag. 

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws