Paraveterinair

Geen dag hetzelfde

Ik ben bij AniCura de Waard gekomen via de eindstage voor mijn opleiding paraveterinair. En hier werk ik met veel plezier sinds oktober 2013. Ik heb altijd al met dieren willen werken en iets willen betekenen voor hen en de baasjes. Geen dag is hetzelfde, dit maakt mijn werk heel leuk en uitdagend!

Fenrir, Blues, Eyle, Ace en Zelda

Ik heb zelf een paar hele lieve dieren. Fenrir is mijn border collie. Met hem ga ik er graag op uit om te wandelen. Naast Fenrir heb ik nog twee erg lieve en vooral ondeugende chinchilla's die Blues en Eyle heten. Ook heb ik twee katten, Ace en Zelda. Ace is ooit binnengekomen in de praktijk als gevonden kitten met een afgescheurde staart en na een volledige amputatie had hij intensieve zorg nodig en daarom met mij meegegaan naar huis om vervolgens nooit meer weg te gaan.

Mijn huisdieren zijn mijn allergrootste hobby en ze maken ons gezin compleet. Graag doe ik behendigheid met Fenrir: we hopen ooit op wedstrijdniveau samen te gaan lopen. Verder hou ik van lezen, gamen en fotografeer ik graag.