Dierenarts Alblasserdam
AniCura De Waard

Uw dierenarts in Alblasserdam

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 19:00

Maak altijd even een afspraak.

Voer en/of medicijnen ophalen? Kijk even bij onze contactinformatie.

Spoeddiensten buiten openingstijden wordt waargenomen door de spoedkliniek in Dordrecht, via 078 - 621 91 30

De dierenartsen van AniCura De Waard in Alblasserdam

Liefdevolle en persoonlijke zorg voor uw kat, hond, konijn of knaagdier, onze dierenartsen en assistenten staan voor u klaar. Met veel kennis en moderne apparatuur helpen we uw dier met de juiste diagnose en behandeling. Maak wel altijd even een afspraak.

Over AniCura De Waard

Tandheelkunde, castratie, sterilisatie en meer

Over onze expertises

Lief en vriendelijk, meedenkend, veel begrip en ze hebben alle liefde voor de dieren en hun eigenaren

Rick Bekijk reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

Uw dierenarts in Alblasserdam

Als sinds 1992 staan de dierenartsen van AniCura De Waard klaar voor u en uw dier. Wij nemen graag de tijd om uw dier goed te onderzoeken en behandelingen door te spreken. Onze prachtige kliniek is voorzien van moderne apparatuur en operatiekamer. Wij heten u van harte welkom.

Zorg van hoge kwaliteit

Er zijn twee manieren waarop wij de zorg voor u huisdier zo goed mogelijk proberen te houden. Ten eerste hebben wij regelmatig een maandactie. Hierbij krijgt u korting op zorg die de meeste dieren wel ergens in hun leven nodig hebben.

Daarnaast zijn onze dierenartsen en paraveterinairen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Zij volgen namelijk continu bijscholing. 

Veel ervaring

In onze dierenkliniek werken dierenartsen en paraveterinairen met veel ervaring. In het bijzonder op het gebied van het gebit en sterilisaties en castraties. Heeft uw dier dus een gebitsbehandeling nodig of wilt u uw dier laten steriliseren of castreren? Bij ons is uw dier in goede handen. Ook met vragen hierover kunt u altijd bij ons terecht.