Sterkliniek Dierenartsen Schouwen-Duiveland gaat verder onder de naam AniCura

Vanaf heden werkt het team van dierenartsen en dierenartsassistenten van Sterkliniek Dierenartsen Schouwen-Duiveland verder onder de naam AniCura Schouwen-Duiveland.

AniCura is een samenwerkingsverband van meer dan 90 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Voor huisdiereigenaren verandert er niet veel, zij kunnen terecht bij hun eigen, vertrouwde dierenarts aan Grevelingenstraat 17 in Zierikzee en Roterij 13N in Burgh-Haamstede.

Sterkliniek Schouwen-Duiveland is in 2021 onderdeel geworden van AniCura. Ingeborg Buitink van Sterkliniek Schouwen-Duiveland heeft veel zin om onder de naam AniCura verder te gaan: "Kwaliteit stond bij ons altijd al hoog in het vaandel en dat is met de aansluiting bij AniCura niet anders. We krijgen nu ook toegang tot het internationale kennisnetwerk van AniCura waarin specialisten hun kennis en ervaring delen en waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan ter verbetering van de diergeneeskunde. Met deze kennis kunnen wij leren van elkaar en onze zorg nóg verder verbeteren.”

Vertrouwde zorg in een ander jasje

Voor de dieren en hun baasjes verandert er door deze naamswijziging weinig. Zij kunnen nog steeds terecht bij het enthousiaste team dat met liefde klaarstaat voor de huisdieren uit de regio. De klinieken en de kleding van de dierenartsen en assistentes krijgen wel een ander uiterlijk, in de kleuren en huisstijl van AniCura.

Ingeborg Buitink: “We bieden met hetzelfde team onze zorg aan voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. Baasjes kunnen met hun huisdier bij ons terecht voor bijna alle zorg: van reguliere gezondheidscontroles en inentingen tot laparoscopische sterilisaties, tandheelkunde en orthopedie. Hiervoor hebben we bijna alles zelf in huis: moderne operatiekamer, endoscopie, een echo- en röntgenapparaat, een uitgebreid lab voor bloed- en urineonderzoek en faciliteiten voor uitgebreide diergeneeskundige tandheelkunde. Om onze kennis up-to-date te houden volgen we continu nascholingen. Alles om de dieren te helpen met de best mogelijke zorg. ”

Contactpersoon: Ingeborg Buitink, ingeborg.buitink@anicura.nl

Website: www.anicura.nl/schouwenduiveland