hond
AniCura Schouwen-Duiveland in Burg-Haamstede

Uw dierenarts in Burgh-Haamstede

Telefoon Openingstijden van vandaag
13:00 - 16:00

EN   |  DE vlag-tierklinik-AniCura-DE-2.jpg

Emergency vet? Call phone number above - 24/7.

Spoed dierenarts nodig? Bel 24/7 met bovenstaand nummer.

De dierenartsen van AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede

Bij AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede vindt u hetzelfde gepassioneerde team als in Zierikzee. U kunt hier terecht voor een afspraak bij de dierenarts, bloedafname en operaties zoals castratie.

Lees meer over ons

Super lieve dierenartsen en assistentes met alle aandacht voor de dieren en hun baasjes.

Jannie Bekijk hier alle ervaringen

Nieuws

Bekijk al het nieuws

Uw dierenartsen van AniCura Schouwen Duiveland in Burgh-Haamstede

Bij AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede nemen we graag te tijd voor u en uw huisdier om goed onderzoek te doen, naar u te luisteren en om samen tot een passende behandeling te komen. Daarnaast is onze kliniek goed uitgerust met onder apparaten waarmee wij bloed- en urineonderzoek doen. U hoeft dus niet lang te wachten voordat u de uitslag weet van deze onderzoeken bij uw huisdier.

Voor uitgebreidere zorg vragen we u om naar onze andere locatie in Zierikzee te komen.

Voorheen Sterkliniek Schouwen-Duiveland

Sterkliniek Schouwen-Duiveland is de oude naam van de kliniek. Ook toen waren wij al continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Nu is de naam van de kliniek veranderd naar: AniCura Schouwen-Duiveland in Burgh-Haamstede. Onze andere locatie vindt u in Zierikzee. Door te zijn aangesloten bij het netwerk van AniCura hebben wij meer kennis en hulp tot onze beschikking, waardoor de kwaliteit van zorg alleen maar beter wordt.

Zorg van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de zorg voor uw dier vinden we erg belangrijk. Daarom volgen onze dierenartsen en paraveterinairen jaarlijks bijscholing. Ook het netwerk van AniCura draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Zo kunnen wij overleggen met dierenartsen en specialisten uit meer dan 90 klinieken in Nederland. Mocht uw dier specialistische zorg nodig hebben, dan verwijzen wij u naar de dierenarts met de juiste expertise of de specialist die uw dier het best kan behandelen.