AniCura Dierenziekenhuis Breda

Over AniCura Dierenziekenhuis Breda

Ervaren dierenartsen en paraveterinairen met passie voor dieren: het team van AniCura Dierenziekenhuis Breda staat voor u en uw huisdier klaar!

Hét dierenziekenhuis van Breda

Met persoonlijke zorg en de allerbeste apparatuur helpen we uw dier snel met een passende behandeling of een diergeneeskundig advies. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. Zorg op maat vinden wij belangrijk.

Altijd dichtbij

Met vijf verschillende vestigingen in Breda is AniCura Dierenziekenhuis Breda nooit ver bij u vandaan. Onze locaties:

Op al onze locaties bent u welkom voor spreekuur of een vaccinatie. Grotere behandelingen, onderzoeken of operaties vinden meestal plaats in de Bouverije of Taxandria. Met een eigen spoeddienst zijn we 24/7 voor u bereikbaar.

Van vaccinatie tot ingewikkelde operaties

Bij uw dierenziekenhuis is er veel zorg mogelijk, of het nu is voor uw hond, kat, konijn, fret, knaagdier, vogel of reptiel. Wij kunnen meer doen dan een gewone dierenarts. We hoeven uw dier dan ook bijna nooit door te sturen.

Zo vindt u, naast de basis diergeneeskundige behandelingen, bij ons veel deskundigheid in onder andere orthopedie, endoscopie, fysiotherapie, chirurgie en tandheelkunde. 

Modernste technieken en apparatuur

Wij werken met moderne apparatuur en technieken voor onder andere uitgebreid bloedonderzoek, echografie, röntgen en endoscopie die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo hebben we snel en veilig betrouwbare uitslagen voor onderzoek bij uw dier.

Bij operaties maken we gebruik van uitstekende anesthesie- en bewakingsapparatuur, zodat we uw dier goed in de gaten kunnen houden. Na de behandeling kunt u altijd rekenen op goede en persoonlijke nazorg voor u en uw dier.

Voorkomen is beter dan genezen

Naast de zorg voor uw zieke huisdier geven wij u deskundig advies over gezondheid en welzijn van uw dier. Wij hechten veel waarde aan preventieve zorg voor uw jonge of oudere dier. Net als u wensen we uw dier een lang en fijn leven in goede gezondheid toe.

Kwaliteit voorop

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan snel. Om de beste zorg te blijven bieden, volgen we continu nascholing. Onze apparatuur checken en vervangen we regelmatig, zodat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Samenwerking met specialisten

Heeft uw dier specialistische zorg nodig? Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 70 klinieken in Nederland aan hoog kwalitatieve zorg. Wanneer nodig overleggen we met collega’s of verwijzen we uw dier door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier!

Bredapas 

Mensen die financieel wat minder te besteden hebben, kunnen gebruik maken van de BredaPas. Deze pas biedt minima de mogelijkheid om toch de noodzakelijke zorg te betalen die een huisdier nodig heeft. U kunt uiteraard met de BredaPas bij ons terecht. Lees meer over de korting en de voorwaarden.

Welkom!

Wilt u kennismaken of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Akkoord met Privacy- en Legal beleid