AniCura Dierenziekenhuis Breda

Uw dierenartsen in Breda

AniCura Dierenziekenhuis Breda

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen en paraveterinairen, dat vindt u bij AniCura Dierenziekenhuis Breda. Met de allerbeste apparatuur en technieken helpen we uw dier snel met zorg op maat.

Kies een locatie

Over AniCura Dierenziekenhuis BredaOver ons

Dé dierenartsen in Breda

Ervaren dierenartsen en paraveterinairen met passie voor dieren: het team van AniCura Dierenziekenhuis Breda staat voor u en uw huisdier klaar! 

Van inenting tot ingewikkelde operaties

Honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren, reptielen en vogels worden bij ons allemaal deskundig behandeld. Met passie voor dieren werken wij met de allerbeste apparatuur om uw huisdier snel, persoonlijk en doeltreffend helpen.  

Met vijf verschillende vestigingen in Breda is AniCura Dierenziekenhuis Breda nooit ver bij u vandaan. 

Verwijzing bijna nooit nodig

Als onderdeel van AniCura werken we samen met meer dan 70 klinieken in Nederland. Door regelmatige nascholing van dierenartsen en assistenten is onze kennis uitgebreid en up-to-date. Als nodig overleggen we met een specialist uit ons uitgebreide netwerk. Het is dan ook bijna nooit nodig uw dier door te verwijzen naar een duurdere specialist. 

Adviezen om ziekte te voorkomen

Naast de zorg voor uw zieke huisdier geven onze dierenartsen en paraveterinairen u graag advies over gezondheid en welzijn van uw hond, kat of ander dier. Wij hechten veel waarde aan preventieve zorg voor uw jonge of oudere dier. Net als u wensen we uw dier een lang en fijn leven in goede gezondheid toe!

Meer weten over de mogelijkheden, of wilt u advies voor uw dier? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder!

Van echografie tot orthopedie

Onze expertises

Nieuws

Ga naar ons Nieuws

Twijfels of vragen?

Contact