AniCura Breda

Uw dierenartsen in Breda

AniCura Breda

Persoonlijke zorg van deskundige dierenartsen en paraveterinairen, dat vindt u bij AniCura Breda. Met de allerbeste apparatuur en technieken helpen we uw dier snel met zorg op maat.

Kies een locatie

Dé dierenartsen in Breda

Ervaren dierenartsen en paraveterinairen met passie voor dieren: het team van AniCura Breda staat voor u en uw huisdier klaar! 

Van inenting tot ingewikkelde operaties

Honden, katten, konijnen, fretten en knaagdieren worden bij ons allemaal deskundig behandeld. Met passie voor dieren werken wij met de allerbeste apparatuur om uw huisdier snel, persoonlijk en doeltreffend helpen.  

Met vijf verschillende vestigingen in Breda is AniCura Breda nooit ver bij u vandaan. 

Verwijzing bijna nooit nodig

Als onderdeel van AniCura werken we samen met meer dan 70 klinieken in Nederland. Door regelmatige nascholing van dierenartsen en assistenten is onze kennis uitgebreid en up-to-date. Als nodig overleggen we met een specialist uit ons uitgebreide netwerk. Het is dan ook bijna nooit nodig uw dier door te verwijzen naar een duurdere specialist. 

Adviezen om ziekte te voorkomen

Naast de zorg voor uw zieke huisdier geven onze dierenartsen en paraveterinairen u graag advies over gezondheid en welzijn van uw hond, kat of ander dier. Wij hechten veel waarde aan preventieve zorg voor uw jonge of oudere dier. Net als u wensen we uw dier een lang en fijn leven in goede gezondheid toe!

Meer weten over de mogelijkheden, of wilt u advies voor uw dier? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder!

Van echografie tot orthopedie

Onze expertises

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Nieuws

Ga naar ons Nieuws

Twijfels of vragen?

Contact

AniCura Breda: voor al uw diergeneeskunde zorg

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen hebben een enorme passie voor het werken met dieren. Ons deskundige team behandelt uw hond, kat, konijn, fret of knaagdier maar al te graag. Het is ook zelden nodig om uw dier door te verwijzen naar een andere specialist.

U kunt bij al onze dierenklinieken terecht voor algemene zorg, denk aan vaccinaties, of consulten. Voor ingrijpende zorg of grote operaties bent u van harte welkom bij locatie Dierenziekenhuis Breda of locatie Taxandria

Dierenkliniek in Breda met de beste apparatuur

Al onze dierenklinieken in Breda zijn voorzien van de beste apparatuur voor het stellen van de juiste diagnose van uw dier. Zo werkt ons team van dierenartsen en paraveterinairen met moderne apparatuur en technieken voor onder andere een uitgebreid bloedonderzoek, echografie, röntgen en endoscopie die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Bij operaties gebruikt ons team de beste anesthesie- en bewakingsapparatuur. Zo kunnen wij uw dier tijdens een operatie goed in de gaten houden.

Expertise van dierenarts in Breda

Op elke locatie van AniCura Breda werken ervaren en deskundige dierenartsen en paraveterinairen. In combinatie met de moderne apparatuur kunnen wij uw dier van de beste zorg voorzien.

De expertises van al onze locaties zijn: orthopedie, endoscopie, fysiotherapie, chirurgie en tandheelkunde. Bij locatie Dierenziekenhuis Breda kunt u ook terecht voor gedragstherapie voor honden en gewichtsbegeleiding. Lees meer: expertises Dierenziekenhuis Breda