De beste start voor uw pup met het puppyconsult van AniCura

Er is geen leukere toevoeging aan een gezin dan een puppy! Wel is het goed om te weten wat er allemaal bij de groei, zorg en opvoeding van een puppy komt kijken. Daarom biedt AniCura een puppyconsult aan voor haar klanten.

Breda - Taxandria

Pieternel Koomanstraat 1 4822 WC Breda
Routebeschrijving 076 - 541 74 77

Een gratis puppyconsult

Wanneer uw puppy vier à vijf maanden oud is, kunt u een afspraak maken bij onze paraveterinairen Michelle, Natasja of Iris voor een gratis puppyconsult. De bedoeling van deze puppyconsulten is dat de assistente op een speelse manier uw puppy laat wennen aan de spreekkamer, behandeltafel, et cetera. Natuurlijk houden zij samen met u ook de groei en ontwikkeling van uw puppy in de gaten.

Zo bent u er zeker van dat u, onder begeleiding van AniCura Dierenziekenhuis Breda, uw puppy een zo goed mogelijke start biedt. Ook kunt u al uw vragen stellen aan de assistente. Let wel; Is uw huisdier ziek of heeft deze een ander kwaaltje, dan zal de dierenarts uw puppy even moeten bekijken. Voor een consult met een dierenarts betaalt u dan wel.

Puberconsult

Als uw hond een leeftijd van zes maanden heeft, mag u een afspraak maken bij de dierenarts voor een puberconsult. De arts zal uw vragen beantwoorden en uw hondje nakijken.

Juniorconsult

Bij een leeftijd van negen à twaalf maanden kunt u met uw hond terecht voor een juniorconsult bij onze assistentes Michelle, Natasja of Iris. Uw jonge hond zal zich al een stuk beter op z’n gemak zijn op de behandeltafel. Tijdens het juniorconsult zal de assistente bepaalde onderwerpen met u bespreken en de hond even nakijken.

Puppyparty

Elke 6 tot 8 weken organiseren onze paraveterinairen Michelle, Iris en Natasja een puppyparty. Tijdens deze informatieavond komt u met uw puppy langs en kunnen de pups leuk met elkaar spelen. 

Met corona is de puppyparty in deze periode helaas even niet mogelijk. 

Meer informatie

Heeft u een vraag over uw puppy, of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Schrijf u in voor de Puppy wijzer!

Op zoek naar informatie op maat over uw puppy? Meld u aan voor onze Puppy Wijzer. We helpen u graag bij het opvoeden en begeleiden van uw pup. Als u zich inschrijft krijgt u maandelijks een gepersonaliseerde e-mail op basis van de leeftijd van uw puppy met handige informatie. Hierbij kunt u denken aan:

Die berichten komen bij u binnen afhankelijk van de ingevulde geboortedatum van uw hond. Bovendien maakt u bij inschrijving kans op een half jaar puppyvoer van ROYAL CANIN©.

Breda - Taxandria

Pieternel Koomanstraat 1 4822 WC Breda
Routebeschrijving 076 - 541 74 77