dierenkliniek taxandria in kesteren
AniCura Breda - Taxandria

Uw dierenarts in AniCura Breda - Taxandria

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Openingstijden van onze andere locaties in Breda? Ga naar:

Onze locaties in Breda

24/7 bereikbaar voor spoed – ga naar: spoed dierenarts Breda

De dierenartsen van AniCura Breda in Taxandria

Onze ervaren dierenartsen en paraveterinairen bieden de beste zorg aan uw dier. AniCura Breda - Taxandria heeft de beste apparatuur voor de juiste behandeling. Maak wel altijd even een afspraak.

Maak kennis met AniCura Breda - Taxandria

Bijzonder meevoelende dierenartsen, met heel veel geduld en een geweldige nazorg.

Els Bekijk Google Reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

AniCura Breda locatie Taxandria

Eén van de twee grotere locaties van AniCura Breda is locatie Taxandria. Hier voeren ons team van dierenartsen en paraveterinairen grotere operaties, onderzoeken of behandelingen uit. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar. Met vijf verschillende locaties is AniCura Dierenziekenhuis Breda altijd bij u in de buurt:

Lees meer: over ons

Expertise van onze dierenartsen in Taxandria

Ons team van dierenartsen en paraveteriniaren bij locatie Taxandra is meer dan een gewoon team. Door de vele nascholingen en ervaring die ons team heeft gekregen de afgelopen jaren, bent u bij ons verzekerd van de beste zorg voor uw dier.

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben expertise in orthopedie, endoscopie, fysiotherapie, chirurgie en tandheelkunde. U bent van harte welkom bij AniCura Breda locatie Taxandria met uw hond, kat, konijn, fret of knaagdier. Lees meer: onze expertises

Dierenarts in Taxandria gebruikt alleen de beste apparatuur voor uw dier

Locatie Taxandria aan de Pieternel Koomanstraat heeft de beste en meest moderne apparatuur om uw dier te opereren. Wij gebruiken daarbij ook van de beste anesthesie- en bewakingsapparatuur. Zo houden onze dierenartsen en paraveterinairen uw dier tijdens de operatie goed in de gaten. 

Ook is onze kliniek uitgerust met andere moderne technieken. Onze dierenartsen en paraveterinairen kunnen een uitgebreid bloedonderzoek, echografie, röntgen en endoscopie doen. Zo kan ons team de juiste diagnose stellen van uw dier.