Dierenarts

Het beste plan

Ik ben de studie Diergeneeskunde gaan doen omdat ik het mooi vind om dieren en eigenaren te helpen met problemen oplossen. Om samen tot het beste plan te komen. Ik volg ook een brede nascholing: vogels,, hart- en longpatiënten en spoedcursus. Dit doe ik verschillende keren per jaar. Ik vind het leuk om mijn kennis up-to-date te houden, te vernieuwen en met de nieuwe inzichten meer uit het werk te halen.

Labrador Ollie

Thuis heb ik een bruine labrador Ollie. Ik heb hem een half jaar geleden uit het asiel gehaald. Ollie is een leuke, blije, drukke en jonge hond. Hij is erg trouw, alleen nog wel snel afgeleid. Daarom ben ik hard bezig om hem te trainen. Ollie betekent heel veel voor mij; afleiding, sportiviteit, lekker naar buiten, spelen op zijn tijd en in de vakantie lekker mee.

Vrije tijd 

Buiten dat ik in mijn vrije tijd graag met Ollie wegga, sport ik sinds twee jaar in een leuke, hechte groep. Hiermee doen we ook verschillende activiteiten; van barbecueën tot obstacle runs. Ook doe ik graag aan mountainbiken, hardlopen, filmen en fotograferen, wandelen, motorrijden, houtbewerken, spelletjes, tekenen, lezen en klussen in en rondom huis.