De beste zorg voor uw hond

Met uw hond naar ons dierenziekenhuis

Van diagnose tot behandeling - wij helpen uw hond

Hondenziekten zijn niet altijd te vergelijken met ziekten van andere dieren. Van diagnose tot behandeling; wij helpen uw hond met hoogwaardige en liefdevolle zorg. En voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Bezoek regelmatig de dierenarts met uw hond

Als hondenbezitter zult u regelmatig met uw hond de dierenartsenpraktijk bezoeken. De reden voor een bezoek kan zijn een regelmatige controle, castratie/sterilisatie, een vaccinatie of omdat uw hond ziek is of pijn heeft.

Spannende dag voor uw hond, voorkom ongelukje

Zorg ervoor dat al bent uitgeweest met uw hond, uw hond zal veel indrukken opdoen wanneer u de dierenartsenpraktijk bezoekt. Verschillende geuren, geluiden, mensen en dieren… Een ongelukje in de kliniek is dan minder waarschijnlijk. Bovendien is uw hond rustiger en volgzamer na wat beweging.

Uw hond laten wennen aan de dierenarts

Uw hond laten wennen aan de dierenarts is belangrijk.

  • Een puppyconsult kan een goede start zijn, ook om u goed te laten informeren.
  • Neem uw hond regelmatig mee naar de dierenarts, bijvoorbeeld:

Ook kunt u uw hond helpen door met hem of haar te oefenen met het lichamelijk onderzoek. Lees ook: zo bereidt u uw hond voor op bezoek aan de dierenarts

Over onze behandelingen en expertises

Bij ons dierenziekenhuis is er veel aan zorg voor uw hond mogelijk, we kunnen meer dan een gewone dierenarts. Bekijk hier een greep uit onze behandelingen of ga naar onze expertises

U kunt bij ons terecht voor:

Bekijk al onze behandelingen en diensten voor een compleet overzicht. Voor meer informatie over ziektes, aandoeningen of verzorging van uw hond, neem een kijkje in onze kennisbank.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Neem contact op

Voor een overzicht van onze behandelingen en diensten, navigeer via het menu. Of ga naar onze:

Kennisbank

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Neem contact op