Er is geen leukere toevoeging aan een gezin dan een kitten! Wel is het goed om te weten wat er allemaal bij de groei, zorg en opvoeding van een kitten komt kijken. Daarom bieden wij een kittenconsult aan voor onze klanten. Zo krijgt u tips en kan de kitten alvast op een speelse manier wennen aan de dierenarts.

Breda - de Bouverije

Oosterhoutseweg 73 4816 KC Breda
Routebeschrijving 076 - 572 29 99

Een gratis kittenconsult

Als dierenziekenhuis willen we uw kat de beste medische begeleiding geven. Daarom is er voor kittens tussen de vier en vijf maanden oud een speciaal gratis kittenconsult. U mag dan met het jonge katje langskomen bij onze paraveterinairen. Op die manier wennen ze op speelse wijze vast aan een dierenartsbezoek.

Groei, advies en tips

Op dit consult wordt de groei en ontwikkeling van het katje samen met u nagekeken. De paraveterinair geeft ook advies en tips over zaken als ontworming, castratie en sterilisatie, teken, vlooienbestrijding en alle andere onderwerpen waarover u eventueel nog vragen hebt.

Let op: Dit consult is niet bedoeld voor een behandeling bij ziekte of kwaaltjes, die zich bij uw kitten voordoen. Daarvoor moet u een aparte afspraak maken bij een van onze dierenartsen. 

Negen maanden kattencontrole

Rond de negen maanden mag uw kitten nogmaals langskomen. Deze is dan een stuk gegroeid. Onze paraveterinairen kijken het katje dan weer helemaal na en ook dan is er alle ruimte om vragen te stellen over de ontwikkeling en verzorging.

Vragen, of advies?

Neem contact met ons op.

Breda - de Bouverije

Oosterhoutseweg 73 4816 KC Breda
Routebeschrijving 076 - 572 29 99