Hond en kat
Uw dierenarts in Oud-Beijerland - Jordaensdreef

AniCura Stroowaert

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:00

Voor spoed kunt u contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer.

AniCura Dierenkliniek Brasker - Stroowaert

Inentingen, gebitscontrole of voedingsadvies voor uw lieve dier? U bent met uw hond, kat, konijn of knaagdier van harte welkom bij AniCura Dierenkliniek Brasker - Stroowaert. Maak wel altijd even een afspraak.

Over ons

Al heel wat jaren kom ik hier met mijn honden. Topservice, Harry en zijn assistentes zijn toppers. Geen andere dierenarts praktijk voor mij! Dank jullie wel. Ook in deze corona tijd staan jullie klaar.

Babette Lees hier onze reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw dierenarts in Oud-Beijerland Jordaensdreef 

AniCura Dierenkliniek Brasker-Stroowaert is gelegen in Oud-Beijerland Jordaensdreef. Al meer dan 25 jaar zetten de dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Stoowaert alles op alles om uw dier te behandelen met de best mogelijke zorg. 

Dierenklinieken Stroowaert

AniCura Stroowaert bestaat uit een groep van drie locaties: AniCura Oud-Beijerland, AniCura Strijen en AniCura Oud-Beijerland Jordaensdreef. Wij zijn een waar begrip in de regio Hoeksche waard en Barendrecht. 

Voorheen dierenarts Brasker en Sterkliniek

In Oud-Beijerland waren wij altijd bekend als 'dierenarts Brasker', en daarna als Sterkliniek. Sinds 2020 hebben wij de naam AniCura Dierenkliniek Brasker - Stroowaert. 

Expertises

Wij zijn pas echt tevreden wanneer we kunnen terugkijken op een dag waarop we veel dieren hebben mogen helpen en de baasjes tevreden naar huis zijn gegaan. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bieden we naast de reguliere zorg extra expertise in orthopedie, tandheelkunde, oogheelkunde en kankergeneeskunde. 

 

Nieuws

Meer nieuws