kitten mand
AniCura Dierenkliniek Bloemendaal

Uw dierenarts in Bloemendaal

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:30

Tussen 13:00 en 14:00 zijn wij alleen beschikbaar voor spoedgevallen.

Bij spoed overdag belt u: 023 - 525 15 55.
Bij spoed buiten openingstijden belt u: 020 - 740 06 00

Uw AniCura dierenartsen in Bloemendaal

Onze dierenartsen en assistenten doen altijd een stapje extra. Zo geven we de beste zorg aan uw dier. Dat doen we met onze uitgebreide ervaring en door de tijd voor u te nemen.

Naar onze behandelingen

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Hele fijne dierenartspraktijk. De dierenartsen zijn zeer kundig en betrokken. Ook de opvolging na een behandeling is super, ze maken er geen probleem van als je belt voor extra vragen. Je bent hier als patiënt absoluut geen nummer.

Alexandra Ga naar Google Reviews

Nieuws

Lees meer nieuws

Kwaliteit staat op nummer één bij onze dierenartsen in Bloemendaal

De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. Dat is wat wij onder kwaliteit verstaan. Onze dierenkliniek in Bloemendaal is in 2020 naar een nieuwe locatie verhuisd. Daardoor is alles helemaal nieuw. Van ons uitgebreide laboratorium tot en met de operatiekamer en onze wachtruimte.

Daarnaast houden onze dierenartsen en assistenten hun kennis up to date door ieder jaar nascholing te volgen. Zo zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in diergeneeskunde. Onze dierenartsen en assistenten hebben samen een brede expertise.

Onze dierenartsen houden uw dier gezond

Natuurlijk zijn we er voor u als uw dier ziek is. Maar nog liever zetten onze dierenartsen zich in om uw dier gezond te houden. Door jaarlijkse controles, de benodigde inentingen en natuurlijk een dikke knuffel voorkomen we dat uw dier ziek wordt of zijn we er vroeg bij als uw dier toch ziek wordt. 

Onze dierenkliniek in Bloemendaal op steenworp afstand van Haarlem Noord

Onze kliniek ligt in het gezellige centrum van Bloemendaal. En is binnen een paar minuten te bereiken vanuit Haarlem. En u kunt gewoon voor de deur parkeren.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com