kitten dierenarts

Over AniCura Beverwijk Duinwijk

Over onze faciliteiten en visie.

AniCura Duinwijk is een modern uitgeruste kliniek voor honden, katten, vogels, konijnen en knaagdieren met uitgebreide faciliteiten.

De beste zorg, in een prettige omgeving

Wij hebben - naast voor u een ruime wachtkamer en prettige behandelkamer - de beschikking over:

Aandacht

Aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen uw dier en u als betalende klant, ook u als verzorger van uw dier, en onze eigen ontwikkeling zijn belangrijk.

Aandacht voor u

U heeft het beste voor met uw dier, maar misschien ziet u iets over het hoofd. Naast het stellen van een diagnoses en het behandelen van klachten besteden wij gericht aandacht aan uw vragen over de verzorging, voeding en het gedrag van uw huisdier. 

Kwaliteit bij AniCura

Uit antwoorden en informatie die u ons geeft, leren we en verhogen we onze kwaliteit. We blijven informatie uitwisselen met andere klinieken en collega's om zo tot betere adviezen te komen en uw dier nog betere zorg te geven. Zowel in de kliniek als binnen AniCura werken we zo aan verbetering van ons aanbod.

Binnen AniCura staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door goed te vergelijken met andere klinieken, ook in het buitenland, leren we van elkaar. Zo werken we aan diergeneeskundige zorg van hoge kwaliteit met de aansluiting bij AniCura. We leren van elkaar en komen zo tot de beste diergeneeskundige zorg.

Wachtkamer

Operatiekamer (OK)

Bloedonderzoek