De Dierenartsen in Beverwijk aan de Duinwijklaan
AniCura Duinwijk

Dé dierenarts in Beverwijk - Duinwijklaan

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:00

Bel voor spoed buiten openingstijden 020 - 740 06 00

De dierenartsen van AniCura in Beverwijk aan de Duinwijklaan

Onze dierenartsen en assistenten helpen u graag op onze locatie aan de Duinwijklaan. Door onze liefdevolle zorg én de beste diergeneeskunde zijn we al jaren een begrip in de wijk.

Over ons

Corona-invloeden op openingstijden

In verband met de coronacrisis kan het voorkomen dat onze praktijk af en toe gesloten is. Dit komt door een tekort aan personeel.

Wilt u voer of medicatie halen? Neem dan eerst even contact op, zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat. Als wij gesloten zijn, kunt u terecht bij de dierenartsen van AniCura Beverwijk - Büllerlaan en AniCura Kennemerland in Velserbroek.

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Ik kan deze dierenartsen niet genoeg aanbevelen. Het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam!

Stephanie Ga naar Google reviews

Dierenartsen + assistenten = liefdevolle zorg

Onze dierenartsen en assistenten werken samen om ervoor te zorgen dat u en uw dier de beste zorg en service krijgen in onze dierenkliniek aan de Duinwijklaan in Beverwijk.

Bij ons staan kwaliteit en service namelijk op nummer één. Zo beperken we het gebruik van antibiotica waar mogelijk en wordt onze apparatuur regelmatig getest zodat het de juiste uitslag geeft. Daarnaast vragen we onze klanten om feedback en kijken we hoe we het steeds nog beter kunnen doen. Alles voor de beste zorg.

Ook volgen wij allemaal regelmatig nascholing om ervoor te zorgen dat we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Samenwerking van dierenartsen in Beverwijk

AniCura heeft twee locaties in Beverwijk. De andere locatie, aan de Büllerlaan, heeft meer mogelijkheden om uw dier te onderzoeken als dat nodig is. Komt u langs voor een jaarlijkse controle of een eerste onderzoek? Dan kunt u prima terecht bij onze dierenarts aan de Duinwijklaan.

Kies een goede dierenarts

Het uitkiezen van een nieuwe dierenarts is niet makkelijk. Vaak kijken mensen naar locatie en reviews. Maar hoe weet u of de medewerkers zich blijven ontwikkelen en hun kennis up to date houden? En hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Zijn er duidelijke hygiëne richtlijnen? Hier leest u alles over het kiezen van een dierenarts.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com