Kwaliteit

We vinden het hier heel belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat we de hoogste kwaliteit leveren.

Corona

Wilt u langskomen? Dat kan natuurlijk nog steeds. Op de pagina Coronavirus vindt u de aanpassingen die we hebben gedaan ten tijde van COVID19.

_

Hygiëne en protocollen

Omdat we het belangrijk vinden dat u er van op aan kunt dat we de hoogste kwaliteit leveren hebben we in onze dierenkliniek bijvoorbeeld een heel streng schoonmaakregime. Met checklists, werkvoorschriften en protocollen wordt alles goed schoongehouden.

Nascholing

Iedere werknemer gaat hier vier keer per jaar op nascholing. Onze artsen en assistentes hebben hier verschillende expertises waardoor ze op verschillende gebieden heel veel kennis in huis hebben. Het gebruik van antibiotica houden we beperkt.

Samenwerking

Kennemerland

Als onderdeel van AniCura Kennemerland werken we nauw samen, bijvoorbeeld door onderlinge kennisdeling, maar ook heel praktisch: het schuiven van diensten waar nodig of gewenst. Door flexibel te zijn en goed communiceren leren we van elkaar.

AniCura

AniCura heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan, wat één van de redenen was om ons bij hen aan te sluiten. Als onderdeel van AniCura werken we aan diergeneeskundige zorg van de hoogste kwaliteit.

Behandelingen en diensten

Die kwaliteit zetten we natuurlijk in, in de dagelijkse praktijk, om uw dier te helpen met de beste zorg. Hier vindt u wat we voor u kunnen betekenen.