Dierenarts beverwijk bullerlaan
AniCura Beverwijk - Büllerlaan

Uw dierenarts in Beverwijk

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 20:00

De dierenartsen van AniCura Beverwijk

In een mooie, ruim opgezette dierenkliniek verzorgen onze dierenartsen al 13 jaar met veel liefde alle huisdieren in Beverwijk. Ons team heeft alle kennis, kunde en apparatuur om u en uw dier goed te helpen.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Kan geen betere medische zorg met kennis, liefde en aandacht voor onze katten voorstellen. Heel blij met dit team.

Margereth

Onze dierenartsen en assistenten in Beverwijk

Het jaarlijks op de hoogte houden de kennis en kunde van onze dierenartsen én assistenten is in onze kliniek verplicht. Zo zorgen we ervoor dat uw dier altijd de beste behandeling krijgt.

Het laboratorium en operatiefaciliteiten  in onze dierenkliniek

Onze dierenkliniek heeft een uitgebreid laboratorium. En dat is fijn, want zo hebben onze dierenartsen snel de benodigde informatie om uw dier te kunnen behandelen als dat nodig is. Ook onze operatiekamer is uitgerust met een goed anesthesieapparaat en andere apparatuur om uw dier veilig te opereren.

Dierenarts ook voor Heemskerk en Uitgeest 

Vanuit Heemskerk bent u in een paar minuten bij onze dierenartsen aan de Büllerlaan. Vanuit Uitgeest is het ongeveer 10 minuten rijden naar onze dierenkliniek. Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Daarom rijden veel mensen uit Heemskerk en Uitgeest  graag een paar minuten om voor onze dierenartsen.

Ruime openingstijden van onze dierenkliniek op de Büllerlaan

Doordat we samenwerken met de andere AniCura dierenklinieken in de regio kunnen we ruime openingstijden bieden. Doordeweeks zijn we iedere avond tot 20.00 uur open, waardoor u ook 's avonds naar de dierenarts kan in Beverwijk op de Büllerlaan. Hier vindt u onze openingstijden

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com