Dierenarts Barendrecht Gouwe hond
AniCura Barendrecht - voorheen Sterkliniek Barendrecht

Dé dierenarts van Barendrecht

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 19:30

We zijn 24/7 bereikbaar voor spoed, bel 0180 - 612 685 en hoor via een bandje welk telefoonnummer u kunt bellen voor spoedgevallen.

De dierenartsen van AniCura Barendrecht

Wij geven uw dier liefdevolle zorg van hoge kwaliteit. Naast alle reguliere zorg kunt u ook bij ons terecht voor het laten maken van echo’s en röntgenfoto’s. Maak wel altijd eerst even een afspraak.

Lees meer over ons

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Wederom fantastisch geholpen. Na een paar dagen belde de Dierenarts zelfs om te informeren naar de patiënt. Top.

Ton Bekijk Google Reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw dierenarts in Barendrecht

Aan de Gouwe 5 vindt u de hoofdlocatie van AniCura Barendrecht. Goede zorg voor uw dier staat bij ons op nummer één. Of u nou bij ons komt met uw hond, kat, konijn of hamster, voor elk dier staan wij klaar. Bij ons is uw huisdier in goede handen. 

Dierenkliniek met veel mogelijkheden

Op onze hoofdlocatie beschikken wij over een röntgenapparaat en een echo waardoor veel onderzoeken bij ons mogelijk zijn. Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben ieder hun eigen interessegebied. Van chirurgie en echografie tot gezondheidszorg voor knaagdieren en een puppycheck: we helpen u graag verder.

Voorheen Sterkliniek Barendrecht

AniCura Barendrecht was voorheen Sterkliniek Barendrecht. Met de overgang naar AniCura is het uiterlijk van de kliniek veranderd, maar u en uw huisdier krijgen nog altijd dezelfde goede zorg en liefdevolle aandacht die u van ons gewend bent. 

Ook avonden en weekend

Onze dierenartsen in Barendracht staan elke werkdag voor u en uw huisdier klaar. Door een goede samenwerking met AniCura Stroowaert kunt u ook in de avonden en op zaterdag terecht bij een AniCura dierenarts. 

Afspraak bij een van onze dierenartsen in Barendrecht?

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen aan de Gouwe 5 in Barendrecht? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag verder. 

Nieuws

Lees meer nieuws