Nieuwe website Anicura Baarn

Welkom op de nieuwe website van AniCura Baarn.

Nieuwe website

De website van AniCura Baarn, voorheen Sterkliniek Baarn, is vernieuwd. Neem gerust een kijkje op: anicura.nl/baarn.

U vindt bij ons uitgebreide mogelijkheden en optimale zorg voor uw geliefde gezelschapsdier. Op onze nieuwe website leest u welke behandelingen en diensten wij aanbieden.

Onze dierenartsen en paraveterinairen staan voor u en uw dier klaar. Maak hier kennis met het team.

AniCura Baarn staat voor dierenzorg van hoge kwaliteit en voor een persoonlijke band met u en uw dier. Ook bestaan ze al meer dan 45 jaar aan de Tromplaan in Baarn. Lees hier meer over AniCura Baarn.

Betrouwbare informatie over uw huisdier

Via onze nieuwe website op anicura.nl werken we samen met alle AniCura klinieken in Europa. Op deze nieuwe website helpen onze dierenartsen u graag met handige informatie over de verzorging en het gezond houden van uw huisdier.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de kennisbank. Van het castreren of steriliseren van uw hond, en het zorgen voor van konijnen en knaagdieren tot zelfs informatie over nierfalen.

Over AniCura

AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch? 

AniCura ontstond in 2011, door de fusie van een paar van de beste dierenziekenhuizen in Scandinavië. In de jaren daarna sloten hier steeds meer klinieken bij aan en tegenwoordig staan we in Europa bekend om onze specialistische, diergeneeskundige zorg. Daarom verwijzen andere dierenartsen en -klinieken graag naar ons door als er complexe zorg nodig is.