AniCura Baarn Hond kat
Welkom bij AniCura Baarn - voorheen Sterkliniek Baarn

Welkom bij AniCura Baarn

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Van maandag tot vrijdag proberen wij tussen 13:00 en 13:30 rustig te lunchen.
Voor spoed kunt u altijd bovenstaand nummer bellen. 

AniCura Baarn - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Baarn

U bent van harte welkom met uw huisdier bij AniCura Baarn. Met een toegewijd team van dierenartsen en paraveterinairen werken we aan de beste zorg voor uw dier. Van gebitsbehandelingen tot het maken van een hartecho. Maak wel altijd een afspraak.

Meer over ons

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Zeer vakkundig. Vriendelijk. Persoonlijke benadering. Nemen de tijd voor het zieke dier. Geven extra advies.

Betty

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

Uw dierenartsen in Baarn

Wij staan voor een laagdrempelige en gezellige sfeer in onze dierenkliniek, waarbij we uw vertrouwen in onze expertise als dierenartsen natuurlijk net zo belangrijk vinden. Lees ook: kwaliteitssysteem. Ons trouwe team van paraveterinairen en dierenartsen zorgt voor hoge kwaliteit dierzorg en we staan klaar om u persoonlijke aandacht te geven, en uw dier passend te behandelen.

Naamgeving: "De Tromp"?

Voorheen Dierenkliniek De Tromp - Sterkliniek

Destijds, ook na aansluiting bij Sterkliniek onder de sub-naam Sterkliniek Dierenartsen Baarn, bleef onze naam Dierenkliniek de Tromp, zoals veel mensen ons zullen kennen. Inmiddels zijn we bij AniCura aangesloten en heten wij AniCura Baarn. Wat wij belangrijk vinden: we blijven dezelfde dierenkliniek, met dezelfde persoonlijke aandacht voor u en uw dier. Meer weten? Lees: over ons

Dierenarts Teunissen

Onlangs heeft dierenarts Teunissen (Marion Teunissen), voorheen werkzaam aan de Ferdinand Huijcklaan, zich aan ons team toegevoegd als nieuwe dierenarts. Als direct volwaardig teamlid van AniCura Dierenkliniek Baarn verwelkomen we haar van harte!