AniCura Baarn Hond kat
Welkom bij AniCura Baarn - voorheen Sterkliniek Baarn

Dé dierenartsen in Baarn

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 19:00

Van maandag tot vrijdag proberen wij tussen 13:00 en 13:30 rustig te lunchen.
Voor spoed kunt u altijd bovenstaand nummer bellen. 

De dierenartsen van AniCura Baarn

Het toegewijde team van dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Baarn staat graag voor u en uw dier klaar. Van gebitsbehandelingen tot het maken van een hartecho, bij ons is er veel aan zorg mogelijk. Maak wel altijd een afspraak.

Meer over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Zeer vakkundig. Vriendelijk. Persoonlijke benadering. Nemen de tijd voor het zieke dier. Geven extra advies.

Betty

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Meer dan 45 jaar dé dierenartsen in Baarn

Onze dierenartsen en paraveterinairen heten u graag van harte welkom in onze gezellige en ontspannen kliniek aan de Tromplaan in Baarn. Het opbouwen van een persoonlijke band met u en uw dier vinden we belangrijk. We leren u en uw dier dan ook graag kennen!

Naamgeving: "De Tromp"?

Voorheen Dierenkliniek De Tromp - Sterkliniek

Voorheen heette AniCura Baarn Dierenkliniek de Tromp en Sterkliniek Dierenartsen Baarn. Naast de naam is er weinig veranderd. We zijn dezelfde dierenkliniek, met hetzelfde vertrouwde team met dezelfde persoonlijke aandacht voor u en uw dier. Sinds 6 april 2021 zijn we verhuisd naar onze moderne locatie aan de Eemnesserweg. Meer weten? Lees: over ons

Dierenkliniek met hoge kwaliteit van zorg

De ontwikkelingen binnen de dierzorg gaan hard. Met regelmatige nascholing blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En onze medische appararaten worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit. Lees ook: ons kwaliteitssysteem.

Kom langs bij de dierenartsen van Baarn

Wilt u een afspraak bij een van onze dierenartsen aan de Eemnesserweg 18 in Baarn? Of heeft u een vraag? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag verder!