kat dierenarts Assen
Voorheen Sterkliniek Dierenartsen Assen

Uw dierenartsen in Assen

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 17:30

De dierenartsen van AniCura Assen

Zoekt u een dierenarts in Assen? Van preventieve zorg en diagnoses stellen tot laparoscopisch opereren en andere operaties: AniCura Assen biedt kennis, liefde en zorg voor uw huisdier. Maak wel altijd eerst even een afspraak.

Lees meer over ons

Nieuws

Ga naar meer nieuws

Kom er al jaren. Vriendelijk en erg kundig.

Peter Lees hier onze reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

In onze dierenkliniek in Assen is veel aan zorg mogelijk

Bij AniCura Assen staat ons team van dierenartsen en paraveterianairen met een hart voor dieren voor u klaar. In onze dierenkliniek is er veel aan zorg mogelijk. Met uitgebreid onderzoek komen we vaak snel tot de juiste diagnose. Zo kunnen we u helpen met een bloedonderzoek, ontlastingonderzoek, ECG, echografie, röntgen en endoscopie. Meer weten? Ga naar: over ons

Persoonlijk contact met uw dierenarts in Assen

Onze dierenartsen in Assen staan voor persoonlijk contact met u als huisdiereigenaar. Bij alle vragen die u heeft, bespreken we graag wat de beste zorg is voor uw huisdier. Verder werken veel paraveterinairen al heel lang bij onze dierenkliniek in Assen en kennen zij veel huisdiereigenaren en hun huisdier(en).

Voorheen Sterkliniek Assen aan de Borgstee

Sterkliniek Assen is de oude naam van onze dierenkliniek. Voor u is er met deze naamswijziging weinig veranderd. Nog steeds kunt u terecht bij uw vertrouwde dierenartsen aan de Borgstee in Marsdijk West. Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.